Stickade tröjor – en kärleksförklaring

Blogginlägget innehåller annonslänkar

Hur mycket älskar du stickade tröjor på en skala från 1-10? Jag är en garanterad tia. Som ni vet har jag på mig mysiga, stickade tröjor hela vintrarna och ärligt talat ganska mycket på sommarhalvåret också i detta land, haha. För en komplett garderob tycker jag att man bör ha minst två men helst runt fem stickade tröjor. Om man håller sig på två så en mörk och en ljus. Och satsar man på fem tycker jag att man ska satsa på en svart, en grå, en beige, en vit och en färgglad. Sen ser man till att alla har lite olika ringningar för att fylla alla typer av behov. Jag älskar ju halvpolo så man slipper vara för bar om halsen!

Nog om det, här kommer ett gäng stickade favoriter för senvintern som vi befinner oss i. Lätt hänt att man vill springa mot våren men det är minst 6 veckor kvar innan vi kan ta av ett lager av våra kläder så jag håller mig kvar i vintertänket ett tag till för att inte frysa ihjäl!

Beige tröja / Tröja med luva / Brun tröja / Tröja med krage / Väst / Beige ribbad tröja

Den vita med gullig krage :’) Är kär!!

Tröja / Skor / Byxor / Kappa

Tröja / Byxor

Svart polo / Grå polo / Svart urringad tröja / Kofta / Svart t-shirt / Grå båturringning

Både den blåa och gråa här ovan har perfekt krage tycker jag. Okej, nu ska jag fylla på mitt kaffe. Puss!

  1. Älskar allihopa! Önskar att jag också kunde gå i nästan bara Filippa K hela dagarna.. men skulle du kunna tipsa om några budget alternativ också? <3

  2. Till Frågor med forni: Hur vet man om någon är den rätte? Finns det något avgörande? Vad gör man om man inte vet? Tack för en mysig blogg <3

  3. Hej! Har en fråga till frågor med förbi..jag har precis fått reda på att jag kommit in på mitt utbyte nästa höst i Japan! Så kul! Min pojkvän har däremot kommit in i Kanada istället, alltså kommer vi vara väldigt långt bort från varandra. Är väldigt kär i honom men hade ni satsat på att fortsätta vara tillsammans och köra distans i mitt läge? Det kommer alltså vara en termin på typ 4-5 månader. Och isf har du några tips på hur man ska få det i funka? Kram

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi