Morgonshow, drömliv och hållbart mode

Innan vi alla går på minst sagt välförtjänt helg vill jag tipsa er om att läsa loss på FORNI pga kommit så sjukt mkt bra artiklar senaste veckan! Och! Sprid massa kärlek i helgen eftersom det är Alla hjärtans dag och allt. Kärleksöverload är precis vad vi behöver

Fornis morgonshow: januari

I slutet av januari publicerade vi vårt andra avsnitt av FORNIS morgonshow. Detta avsnittet blev ännu bättre än det första och jag rekommendera alla som inte har sett det att kolla nu. I artikeln kan du både se avsnittet och alla plagg, böcker och recept som nämns finns även samlade där i text form.

Redaktionen testar: januari

Detta kan vara min nya favoritserie på FORNI (om jag måste välja en). I januari testade redaktionen träning på Remedy, CBD olja och brun utan sol från Vita Liberata. Är du nyfiken på vad dom tyckte? Klicka in på artikeln!

Så får du din drömpraktik

Det är många som söker praktik just nu, och det kan vara svårt att sticka ut från massan. Fannie som praktiserade hos oss har skrivit en artikel om hennes bästa tips för att få din drömpraktik. Jag sög åt mig som en svamp av tipsen och ville nästan ge mig ut på praktik jag själv!

3 övningar för att skapa ditt drömliv

Eftersom vi fortfarande befinner oss i den första delen av ett nytt år så känns det mer än aktuellt att fortsätt boosta sig med såna här artiklar. 2021 kan faktiskt bli året då du skapar ditt drömliv, så läs artikeln för att få tips på vägen.

Hållbart mode: hur du gör slut med fast fashion

Ska vi komma överens om att 2021 blir året då vi alla utmanar oss själva i att konsumera mer hållbart mode? Om du inte vet hur du börjar eller vad det innebär så klicka in på artikeln och så startar vi igång vårt hållbara mode-år ihop.

  1. Älskar CBD-oljan från MANTLE! Perfekt för mig att varva ner på kvällarna (tar några droppar innan jag ska sova) eller efter jag ha druckit kaffe och blivit för stissig.

  2. Kan inte du göra ett inlägg om alla dina väskor? Vet att du har så många fantastiska.
    Jag ska unna mig min första, och funderar på Louis Vuitton twist bag eller Gucci Dionysos. Det skulle vara så kul att höra dina åsikter om vilken väska du rekommenderar.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi