Fredagstankar

Här sitter jag exakt just nu och har helt klart vänt gårdagens dåliga dag – efter regn kommer, just det, solskenet. Jag dricker en perfekt skummad kaffe, äter en liten merci eftersom varför inte och lyssnar på min bästa jobbspellista medan jag bockar av veckans mejl i en rasande fart. Det har varit så mycket med kontorsflytten och några stora projekt så jag har knappt hunnit med mejlen men idag så.

Fan vad det känns som att vi har hittat hem med den här lokalen. Jag älskar den och känner mig redan verkligen som hemma, så mysig känsla. Är tacksam över att få ha det så bra på min arbetsplats och ser fram emot att växa i de här lokalerna.

Idag var jag och Steffi förbi By Malina och Soft Goat för en kollektionsgenomgång, det var tomt i lokalen så bara vi och en person från varumärket. Jag blev stormförtjust i den här vita kashmirtröjan!

För att inte tala om denna smällkaramell. Förutom lunch har jag bara jobbat och snart tänkte jag gå hem för att ta helg och äta salsicciapasta med killarna. Har ni något roligt inplanerat i helgen? Puss!

    1. Jag håller med Johanna!
      Blir glad varenda gång du uppdaterar din blogg för du ger så mycket inspiration och glädje! 🙏

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi