En torsdag i yogakläder

Blogginlägget innehåller annonslänkar

Hej snäckor,

Jag har en riktig skrivdag idag. Har suttit med huvudet ner i skärmen sen 09 utan paus förutom en 20-minuters yoga. Jag har inte hunnit träna i veckan och det här var allt som hanns med (och prioriterades) just den här veckan. Med tanke på vår flytt och att jag drar en barnvagn i snökaoset så känner jag ändå att min beskärda del av träning har överskridits. Meeen det finns inget härligare än att rulla ut mattan, köra 20 minuters flow och sen lägga sig ner och blunda och tänka på mat i fem minuter.

Typ hälften av alla mina savasana går åt till att tänka på mat, jag blir så lugn och glad av det haha.

Tights / Topp / Liknande tröja / Yogamatta

Såhär ser jag ut idag. Hela kitet är från Filippa K Soft Sport och det är helt sinnesjukt bra yogakläder. Vet ni att jag har haft tightsen i SEX ÅR och de är fortfarande som nya? Lägg på att jag använder dem varje vecka också. Snacka om tusen poäng bra kvalitet.

Nåväl, nu ska jag snart stänga ner och hämta lilleman. Han vaknade 05.30 imorse så det känns som att vi båda behöver en tidig middag, långt bad och sen varva ner med några böcker eller lite Greta Gris. Om någon har barn i samma ålder vill jag tipsa om Alla tre-böckerna, vi älskar den här just nu! Undrar hur många timmar jag och Dante har läst tillsammans totalt under hans första 18 månader i livet? Måste vara hundratals. Ändå najs att det är lite mer berättelse i böckerna han förstår sig på nu och inte bara peka på olika Babblare eller klappa mjuka djur. Gud älskar att följa hans utveckling, i helgen sa han noshörning och nu kan han typ hela Tipp tapp-låten (vi började öva första advent haha).

Ha en fin torsdag och kom ihåg – imorgon är det helg!

  1. Gaaah! Får horribla flashbacks från när min systerdotter var helt besatt av Greta Gris! Jag hatar den svenska dubbningen, så när jag tittade med henne så bytte jag språk, på engelska gick det lättare. Och hon brydde sig inte! Nu är det Mats Mus som gäller! 😜

    Trevlig helg! 😍

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi