WEEKLY PLANS

Hej gosungar,

Herregud dagen bara försvann igår! Ny månad och nytt kontor innebar att lyfta lådor, ta emot leveranser, skura kylen, hänga upp handdukar och sånt som man gör när man är nyinflyttad någonstans. Märklig känsla att vara kvar själv på eftermiddagen och inte vilja gå hem för att man trivs så väl. Det blir bra det här! Just nu när jag skriver detta sitter jag i mitt burspråk på nya kontoret och ser snön falla framför mig. Så himla, himla fint.

Det här är Stora Flyttveckan! Vilket betyder att kontoret står i fokus. Skönt att få arbeta mer praktiskt denna vecka och inte bara stillasittande vid dator. Det är en härlig känsla att känna att kroppen är fysiskt slut efter en lång dag.

Började läsa på årets första bok igår kväll också! 50 sidor blev det. Ett härligt litet steg mot något jag saknat i mitt liv, bokläsandet.

Veckans utmaning: Att dra barnvagnen i snön – snacka om träning på riktigt! Det är ju svinkallt i Stockholm just nu och massa snö vilket är vackert men utmanande med en 1,5-åring, jag funderar mycket på hur jag ska klä honom samt planerar in för kampen varje morgon att få på honom allting haha. Livet som mamma.
Veckans förväntning: Varje leverans som kommer till kontoret är en förväntning när man öppnar upp och ser vad som finns i. Som julafton hela veckan haha!
Veckans ångestpuck: Internet funkar inte på nya kontoret så måste ta tag i det!
Det här ser jag fram emot i veckan: Inspelning med Mindler imorgon, komma i ordning på kontoret och måla om skrivborden i helgen med pappa!
Veckans blogginlägg: Tänkte bjuda på massa bilder från januari och sen får vi se!
Morgonens tacksamhetstanke: Jag har jobbat hårt och förtjänar det jag har ♥

  1. Här uppe i norr ha vi haft mellan -15 och -20 grader sen nyår! Även jag har en liten på ett år och fem månader och för att lyckas få av henne pyjamas, på med ett lager kläder, sen fleecekläder och därefter mössa, krage, vantar, overall, skor så tar jag alla kläder till köksbordet, sätter henne i mitt knä och ställer telefonen med Arne Alligators låt Loppan framför henne. Så får hon kolla på loppan och sen är hon påklädd och klar, redo för förskolan! Funkar super!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi