Fredagslooken

Blogginlägget innehåller annonslänkar

Kavaj / Topp / Jeans

Kavaj / Topp / Jeans

Kavaj / Topp / Jeans

God morgon snäckor,

Okej, klockan är förvisso snart 11 men Dante sov hos sin farmor och farfar i natt så för oss är det fortfarande frukosttid. Jag sov 9 timmar ostört i sträck och känner mig nästan som ny idag. En underbar känsla och jag är väldigt tacksam över att ha föräldrar som kan avlasta när vi har det lite extra kämpigt!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen hämta lilleman, saknar honom. Såhär såg jag ut i fredags när vi gjorde besiktning på nya kontoret och jag försökte jobba undan så gott som möjligt inför helgen (ändå hade jag 82 olästa mejl när jag gick in precis…). Helt kär i min nya, lite tjockare kavaj som kommer få agera innejacka hela februari när jag behöver en paus från den obligatoriska kashmirtröjan.

Puss!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi