To buy or not to buy?

Blogginlägget innehåller annonslänkar

Igår på lunchen smet jag in i en helt tom Filippa K-butik för att kika på en jacka jag haft span på ett tag… Hur fin är inte deras butik på Grev Turegatan? Jag älskar den, den är så lugn och harmonisk vilket förstärks av att min yogastudio ligger i samma byggnad.

Här är kappan jag har suktat efter! Jag såg den online (här finns den) och kunde inte släppa den, så bestämde mig för att gå in och prova. Kappan är i den mjukaste ullen, perfekt passform och i min absoluta favoritfärg.

Vad tycker ni, ska jag slå till? Klicka på gilla-hjärtat om ni tycker det! Lättare att slå till på något som kostar en slant om man får stöd av sina läsare, speciellt jackor då jag råkar ha jack-förbud som D har satt hemma hos oss. Herregud jag är verkligen besatt av jackor och kappor.

Jag hittade den här tröjan (klick!) med perfekt krage i samma färg också, huuur fina vore inte den här och kappan tillsammans! Februari och mars är räddad!

Fönstershoppar ni också mer än vanligt just nu? Jag fönstershoppar online en hel del eftersom jag har så mycket mer hemmatid än vanligt just nu. Men däremot spontanshoppar jag ingenting i dessa tider utan har gott om tid att tänka igenom mina inköp och är faktiskt väldigt nöjd med det jag shoppade i höstas. Genomtänkt shopping blir nästan alltid bättre än den spontana ju. Och i dessa tider vinner basplaggen över trendplaggen, därav mitt suktande efter plaggen ovan, tror de skulle hänga med ett bra tag framöver i garderoben.

Puss!

  1. Köp. Och köp den i butiken (en lugn vardag, såklart) så att butiken får vara kvar (och därmed våra jobb) <3 (mvh butiksanställd)

  2. SÅ FIN!!!!!!! Och som du förtjänar den som jobbar hårt samtidigt har en liten där hemma!!!! 🌟❤️

  3. Drömtröjan alla dagar i veckan! Har för mig att du gjorde ett kollage med den för längesen och jag har inte kunnat släppa den sedan dess …

    1. Nej men den är SÅ fin och MJUK! Älskar den :’) Men det är ju mkt pengar och halva vintern har ju redan gått så tvivlar ändå lite…

  4. Men köööööp! Det var den finaste kappa jag sett. Är ute efter en ny kappa och jag önskar jag kunde ha något sånt där, men bor på landet och då är det sjukt opraktiskt. Den skulle bli använd kanske 2ggr per år och då är det inte värt pengarna. Perfekt färg på dig, verkligen! 👌

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi