Beauty-tips för vinterhuden

Blogginlägget innehåller annonslänkar

Hej snäckor,

Hur mår ni idag? Jag mår lite bättre än igår men är verkligen inte i toppform. Det var några tråkiga saker som liksom ramlade över varandra MEN nu fick jag precis ett positivt besked samt åt en semla, så nu känns allt bättre. Man får vara tacksam för de små sakerna.

Anyway, min hud mår ungefär lika dåligt som jag gör nu i januari. Den är så trött på vintern och blir nog ännu tröttare på mig som testar mig igenom ungefär hela världens beuaty-utbud, men vad ska man annars göra i pandemijanuari? Nä juste. I alla fall så tänkte jag bjuda på några favoriter som jag har hittat senaste veckorna!

Fem produkter jag älskar:

Handkräm / Plattång / Ansiktsmask / Cleansing milkAnsiktstvätt

Aesops handkräm är ren magi. Så mjuk, fin förpackning och bra doft. Jag har min bredvid mig på skrivbordet och den används flitigt. Verkligen en vettig unn nu i januari! GHD’s styler är en produkt som aldrig gör mig besviken, slutar liksom inte förvånas över hur bra den är? Löwengrips anti age-mask är otippat bra, blev så positivt överraskad när jag köpte den! Den lämnar huden slät och det syns snabbt resultat. Ingen mes-produkt utan en mask som faktiskt gör sitt jobb. Rengöringen i två steg från Sensai är riktigt vass. Jag använder cleansing milk först för att ta bort sminket och sen cleansing gel för att rengöra på djupet. Lägg på en omgång med din foreo på det så är du ren som tusan!

Tre produkter jag vill testa:

KroppstvålDirect acids / Body lotion

Man har ju hört sjukt mycket om The Ordinary men jag har aldrig testat. Nu är jag så nyfiken på denna mirakelprodukt till ett mycket bra pris – är den så bra som det sägs? Ska nog klicka hem den och testa…

Annars: vill tvåla in mig i Aesop och smörja in mig i Grace som är och förblir en av mina bästa dofter i världen.

Vad drömmer du om i beauty-kategorin just nu? Någon som sitter inne på ett supertips? Puss!

 1. Följ leglow på insta! Där finns alla tips du behöver! Har lärt mig SÅ mkt av henne. Gör en intervju med henne här på Forni pls?

 2. Drömmer om de där eye patchen från sensai som du har höjt till skyarna 😉 Men är inte inom min Beauty budget. Fortsätter att drömma helt enkelt haha. Kram <3

  1. Åh de är sååå bra! Men vet du att XLash har Eye Patches som jag tycker är så bra budgetvariant. Man får en stor burk med dom som man kan ha i kylen och burken kostar ca 500kr om jag inte minns fel, tror det är 30 eller 40 par patches där i så den räcker ett tag! Puss

 3. Jag vill testa alla By Terry’s produkter! Speciellt Hyaluronic Hydra-Powder och Hyaluronic Hydra Foundation som ska vara återfuktande och bra smink-alternativ för torr och vintertrött hy!

  Om Ordinary’s lactic acid skulle jag säga att den är ‘OK’ men jag föredrar absolut Paula’s Choice BHA tonic. Det är ju olika syror men för mig med lite acne skulle jag säga att BHA fungerar bättre än AHA/Lactic Acid.

  Tack för en fin blogg, alltid! 🙂

  1. Men gud tack för tipset, ska nog testa Paulas chioce istället då! Jag älskar By Terrys Hydra-powder, faktiskt det bästa mattande pudret jag någonsin testat så unna dig! Tack själv finis <3

  2. + 1 på Paula’s Choice BHA Tonic! Den är en av de bästa produkter jag någonsin provat, särskilt för mig med lite problemhy. Tack för en genuin, intressant och härlig blogg Michaela❤️

 4. Jag genomgår just nu behandling mot acne med antibiotika och krämen epiduo som min syster som är hudläkare skrivit ut… Jag har gått omkring i många år utan att ta tag i det. I alla fall – som komplement till min behandling använder jag produkter från La Roche Posay, bra budgetmärke som syrran som alltså är hudläkare rekommenderat. Så det är mitt tips! Är speciellt förtjust i den tonade ansiktskrämen (https://www.kronansapotek.se/La-Roche-Posay-EFFACLAR-DUO%28plus%29-UNIFIANT/p/771434) som gör att man ser mindre ut som ett spöke på vintern. När den åkt på känner jag inte behov av foundation som jag ska undvika för att låta huden andas och inte täppas till.

 5. Måste tipsa om att blanda hyaluronsyra från the ordinary med vanlig mandelolja och smörja ansiktet med på kvällen efter rengöring. Det ger så mycket fukt och är snällt mot huden! <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi