Nyårsafton, glitter, mål och genomtänka presenter

Klockan är 16.30 och det är nyårsafton. Jag sitter i min glittrigaste klänning från Valerie i soffan hemma hos Kristian och Stina med ett glas champagne. Låt nyårsafton börja!

Vi blev bjudna på champagneprovning och rysk kaviar när vi kom. Fan alltså, finns det något godare? Förut var iskall champagne och ostron min favorit men nu tror jag att kaviarn har seglat om. I alla fall! Så roligt med champagneprovning. K & S hade köpt fyra olika sorters champagne som vi fick gissa på vilken som var vilken i glasen.

Två resor till Champagne med Richard Juhlin (världens bästa man på champagne) i bagaget och ändå hade jag 0 rätt 🙂 Tur att jag är duktig på att uppskatta den bubbliga drycken i alla fall haha.

Efter bubbel och skitsnack slog vi oss ner till kanske det trevligaste bordet jag någonsin slagit mig ner vid?

Skaldjursplatå delux. Mådde 10/10 poäng här. Det var vi, K & S samt Mattias och Linn som firade tillsammans. Kristian och Stina är ganska nya vänner till oss, vi lärde känna varandra när jag var gravid, men de har varit vänner länge med Mattias och Linn och det är så roligt när man lär känna vänners vänner tycker jag! Dessutom blir en konstellation väldigt trevlig när man umgås både med sina nya och gamla vänner – konversationerna blir intressanta och man får se massa fina sidor hos varandra.

Linn och Stina ♥

Efter några timmar blev det varmrätt, en otroligt god oxfilé, medan vi gick igenom våra nyårsmål. Alla hade så roliga mål! Sedan fick alla säga vad som varit bäst vs. tuffast med 2020 och vad man ser fram emot 2021. Det tog kanske tre timmar att gå igenom men det är det jag älskar med nyårsafton, att man får summera och drömma.

Innan tolvslaget blev det tårta, tomtebloss och dans.

Och någon timme senare åkte vi hem med ett leende på läpparna. Here we come 2021!

Sen gick nyårshelgen i stilla takt. Vi hängde omkring hemma och lekte ute på Djurgården.

Jag fick det här fina bokstödet i förstenat trä av D för att ha mina böcker samlade i bokhyllan. Jag blev så rörd över den här presenten! Så genomtänkt och gulligt.

En frukost: acaibowl med hallon och granola, jordnötssmör, kokosflakes samt rostis och kaffe.

Sista kvällen innan vi mentalt checkade in till 2021 åt vi pizza och drack varsitt glas rött. Pratade om hur redo vi är för nytt år och nya utmaningar.

Allt som allt en så lugn, mysig och enkel ledighet. Nästa år hoppas jag på lite mer fart och lite mindre pandemi ♥

  1. Är så glad över att din blogg finns och lättar upp vardagsmörkret. Sitter ensam på kontoret, en miljon olästa mail i inkorgen, det är grått och regnar utanför. Dålig morgon med stress och irritation. Vill helst av allt gå hem och lägga mig under en filt. Sen går man in här och möts av värme, glädje och ett mysigt lugn. Morgonen blev faktiskt lättare nu. TACK! <3

    1. Men gud vad fint och snällt skrivet – tack snälla! Jag vill verkligen att det här ska vara en harmonisk plats. Puss!

  2. använder du dina olika vinglas till olika sorters vin, eller går du på vilket humör du är på? 🤪❤️

  3. Så fin leilighet og fint interør hjemme hos Kristian og Sofia! 😍 Det hadde vært så kult om forni kunne hatt mer interørreportasjer og kanskje ”hjemme hos”! Ser ut som du har så mange fine venner med fine hjem🤩

  4. Åh din beiga skjorta från soft goat! jag hade velat ha en sådan skjorta! Ville unna mig det när jag fött men då var det för sent 😔 går det att komma över en på något sätt?

  5. häärligt!! vart kan man se när du var med i tv och pratade om barn på sociala medier? du har säkert skrivit men hittar inte, kram och tack för finaste bloggen! <3

  6. Hej fina! Först och främst: vilken fantastisk klänning!
    Jag har följt din blogg sedan jag var en liten tjej och tycker du verkar ha så himla sunda värderingar. Jag vet att du har strugglat med en hel del ångest, och undrar om du skulle kunna ge några tips mot en speciell sådan: framtidsångesten! Hur hanterar man den? Är det något du också lider av? Hur skiljer man på att ge sig själv lite andrum för misstag och samtidigt låta sig själv drömma stort, fritt och gränslöst? Kanske väldigt diffus fråga, men du känns verkligen som rätt person att fråga.
    Dina tips har funkat många gånger hittills, i olika situationer.
    Tack för världens bästa blogg.
    Du skriver som en gud (och är anledningen till att jag vågar)
    Kram

  7. Älskar bokstöden! Vet du varifrån de kommer? 🙂 Har letat efter snygga bokstöd länge men ej sett några som liknar dessa 🙁

    1. Åh nej tyvärr, jag tror han hittade dem på någon auktion typ men säger till om jag får reda på det!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi