Ett drömhus nere i Skåne

Åh jag fick pirr i magen när jag såg att Elsa Billgren lagt upp Marie och Bill Nylanders otroliga hus nere i Höganäs. Har ni sett Husdrömmar Sicilien på SVT? Där får man följa Marie och Bills resa när de köper ett övergivet rosa slott på Sicilien och sedan renoverar det på egen hand från fallfärdigt till förtrollande. Den tv-serien är kanske det mysigaste jag sett på tv och inspirationen bara rann över en när man såg varje avsnitt. Även om jag inte har samma stil i mitt egen hem kan jag ändå bli SÅ inspirerad av att titta in hos människor som har den där speciella känslan för inredning. Som Marie har!

Nu ligger i alla fall deras magiska hus nere i Skåne ute till försäljning. Ska vi kika på det? Så kanske vi kan få lite inspiration till ett kommande projekt – kontoret eller vårt utomlandsboende kanske!

Jag älskar färg. Älskar älskar älskar. Men! Det måste vara lugna färger i rätt sammanstättning, annars kan färg bli stressigt för mig. Rosa är ju min favoritfärg så det här föll mig helt i smaken. Stolen till skrivbordet :’)

Kök och matsal – så fint att mixa massa olika material och stilar på det här sättet men ändå få till en så lugn känsla. Vill vara där inne!

Sovrum och dörrar som är härligt slitna och obehandlade. Kakelugnen, en dröm att ha i sitt sovrum i nästa lägenhet!

I nästa lägenhet ska jag ha saker målade på väggarna i barnrummen, det är så himla tjusigt. Jag älskar den fluffiga mattan på vinden också, synd att man är alldeles för pedantisk för att våga köpa en sån (vill inte ens veta vad Dante skulle kunna lyckas gömma där i…)

Den här bakgården kan man ju tänka sig att äta frukost på under sommarhalvåret.

Synd att man inte var sugen på ett hus i Skåne för tillfället men grattis till den som är det och slår till på den här 650 kvm drömmen!

Här hittar ni hela annonsen om ni är nyfikna!

P.s Missa inte husdrömmar sicilien på svt nu! Perfekt corona-syssla om man inte redan sett den.

  1. Så mysig serie! Kollade på den i somras och kommer ihåg hur hänförd jag blev av Marie, vilken personlighet, vilket inspiration!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi