WEEKLY PLANS

God morgon (lunch!) mina favoriter,

Jag skuttade till jobbet imorse! D stack hemifrån strax efter 07 medan jag och Dante lekte loss till innan 09 innan jag lämnade honom på föris och promenerade till jobbet. Idag hade jag första mötet 09 och så har jag sista 20 så det är en lång jobbdag – men sååå rolig! Dantes förskola var stängd i fredags så det blev långhelg för honom och imorse kastade han sig in i pedagogens famn ♥

Tack för alla fina ord om mitt Mindler-samarbete! Jag är sååå stolt och glad över det för det känns som att det kan göra skillnad på riktigt. Ibland tänker jag på de gånger folk säger till mig att mitt jobb inte är viktigt och hur fel de har. Visst, det är stundtals ytligt – men det har massvis med djup också. När jag skrev blogginlägget för Mindler rann tårarna nedför mina kinder för det fanns så mycket känslor inblandade. Jag tvekade på om jag skulle vara så öppen men när det kommer till psykisk (o)hälsa har jag bara vunnit på att vara öppen – för det har kunnat hjälpa eller vara stöd åt någon annan som läser.

Veckans utmaning: Jag ska vara med i SVT och prata om exponering av barn i sociala medier idag och det är ett känsligt men viktigt ämne som har blossat upp senaste tiden. Blir klurigt att hitta en bra balans i inslaget men jag tycker själv att jag har en bra balans till frågan så hoppas jag lyckas förmedla det!
Veckans förväntning: Det är dags för årets första semla den här veckan, jag bestämde mig när jag gick till jobbet imorse att nu händer det. <3 Semla <3
Veckans ångestpuck: Det är laddad stämning i sociala medier och jag får ångest av att vara inne på dem ibland. Kan liksom gå in med en klump i magen för att jag vet att det är minst tusen hatstormar som pågår någonstans i cyberspace (alltså inte hos mig, utan generellt där ute). Önskar mig finare stämning för alla under 2021.
Det här ser jag fram emot i veckan: Klicka hem första möblerna till nya kontoret – glädjerus x 1000!
Veckans blogginlägg: Senaste tiden i bilder, ett drömhus, Frågor med Forni och så vill jag göra ett riktigt fint kollage med massa inspobilder!
Morgonens tacksamhetstanke: Mitt liv är stabilt och lyckligt ♥

Foto

  1. Personligen tycker jag att du har en bra balans med exponering av ditt barn i sociala medier!

    Vissa verkar ju tro att det är allt eller inget, men jag uppskattar din balans. Du låter självsäker på din balans (det ska du vara!) Men tänker att det kanske kan vara trevligt att få lite bekräftelse i frågan?

  2. Förstår inte hur du klarar av att öppna dig själv och dela med så mycket av sigsjälv. För att sedan få skit av det av någon tråkig elak/missunnsam person. Är också hsp och får någon enorm ångest av att öppna mig lite för mkt. Beundrar dig för att du gör det <3. Och älskar det faktum att du fortsätter att blogga när alla andra slutar (mitt favoritformat av sociala medier. Enda socialamedierna jag konsumerar hehe).

  3. Michaela! Jg behöver din hjälp 🙂 min bästa person fyller år om en månad (37) han har verkligen exakt ALLT. Uppskattar allt det härliga i livet, mat, dryck, kläder, resor osv. Han skämmer bort mig så fint jämt och nu vill jag verkligen ge honom något fint. Jag har redan bokat in oss på hotell och jag har bjudit över vänner på middag som en överraskning. Men det jag saknar är liksom en fysisk present som jag kan räcka över. Har du några tips? Kan vara något snyggt plagg för killar till typ ett härligt schampo 😂 tack!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi