Självutveckling, monthly picks och dejtingfaser

Herregud hörrni, jag är helt traumatiserad efter att ha varit på Dantes 18-månaders kontroll i förmiddags där han även fick mässlingvaccin. Han förstod vad som var på gång med spruta och var SÅ himla ledsen. Det tog oss 20 minuter i väntrummet efteråt att återhämta oss innan vi gick till förskolan. Visste inte om jag skulle ta hem honom eller till förskolan men tänkte att han får det roligt där med sina kompisar, så kan jag hämta tidigare idag.

Det jag ville göra idag var egentligen bara att tipsa er om en handfull grymma artiklar som ligger uppe just nu. Perfekt läsning denna gråa januarionsdag! Vi har sååå mycket bra artiklar på FORNI nu i januari så botanisera loss för all del! Puss!

*

Låt 2021 bli ditt klagofria år – såhär gör du för att sluta klaga

Att ständigt klaga på saker klär ingen, och det hjälper absolut inte till för att klara av vardagen. Så varför slutar vi inte bara upp med att gå och gnata om samma saker? Läser man artikeln så förstår man att det är lättare sagt än gjort, men oj vad taggad jag är på att testa. Nu kör vi en klagofri månad!

Monthly Picks: Januari

En återkommande favoritartikel som släpps en gång i månaden på Forni är Monthly Picks. Där väljer varje redaktör sina favoriter för månaden och den här upplagan är så bra. Vill du bli taggad på det nya året så kikar du in bland dessa härliga kollagen direkt!

23 småsaker du kan göra för ett lyckligare januari

Vem vill inte bli lyckligare i januari? Eller hela livet för den delen. Ibland krävs det faktiskt inte mer än små enkla medel för att bli just lycklig. Jag tycker att alla förtjänar mer lycka i livet – så klicka in på den här artikeln för att göra något väldigt värdefullt av din tid.

Relationship status: it’s (not so) complicated

Igenkänningsfaktorn är hög i Sexpectations senaste artikel! I denna krönikan går Stephanie igenom de olika faserna i en relation och innan en relation, vilket är både roligt och hemskt på samma gång. Tänk att nästan alla går igenom samma saker ändå.

Hur du når dina mål 2021 + gratis mall!

Nytt år handlar ofta om att sätta upp nya mål. Därför har Louise hjälpt oss på traven i hur du faktiskt når dina mål detta året. Dessutom kan du ladda ner världens bästa mall som kommer att hjälpa dig på vägen. Vi har använt den här mallen i flera år och den är SÅ bra.

  1. Hade också 18 månaders koll+vaccin idag med min yngsta och han gallskrek från början till slut, var livrädd för sköterskan som hade visir på sig plus spruta på det😭

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi