WEEKLY PLANS

God morgon hjärtan!

Första riktiga jobbdagen på 2021 och det pirrar i kroppen!

Jag ska ha skrivdag idag för ett stort samarbete som ni kommer få följa med på under våren. Det är något som jag tycker är viktigt på riktigt och därmed en kampanj som betyder sååå mycket för mig. Jag ser fram emot att grotta ner mig i innehållet idag och fundera på vad jag ska skapa kring det här verktyget och ser fram emot att göra resan tillsammans med er framöver.

Annars så lägger jag en lugn helg bakom mig och gör mig redo för att jobba hela veckan. Januari är alltid en ganska lugn månad om man ser till samarbeten så då brukar jag försöka göra kreativt arbete som annars hamnar mellan stolarna vilket är så roligt. Så jag har en riktigt bra jobbmånad framför mig!

Veckans utmaning: Jag går i KBT-terapi och fick i uppgift att ratea mitt mående varje dag tillsammans med två meningar om mitt mående för den dagen. En intressant utmaning som ger några minuters varje dag där jag får reflektera över hur jag egentligen mår och vad jag tar in.
Veckans förväntning: Hur kommer det gå med vårt townhouse? Kommer vi äga ett litet hus i Marbella inom kort? Kanske!
Veckans ångestpuck: Jag har funderat mycket på kompisrelationer under julen och har en vänskapsrelation som håller på att rinna ut i sanden tror jag, vilket känns så tråkigt för jag vill inte det men känner kanske inte att hon har utrymme för vår relation längre.
Det här ser jag fram emot i veckan: Jag och Sanna som var vår inredningsstylist för lägenheten ska kolla på vårt nya kontor på torsdag och prata om hur vi ska inreda det – snälla nån så roligt. Och så ska jag berätta allt om kontoret för er här inne!
Veckans blogginlägg: Bilder från julledigheten, visa upp nya kontoret och så årets första Frågor med Forni är spikade. Något mer ni önskar?
Morgonens tacksamhetstanke: Jag har mitt drömjobb

 1. Gillar verkligen det här nya formatet på Weekly plans! Ärligt och äkta skrivet. Precis som allt du skriver.

  1. Men gud vad glad jag blir, tack snälla Anna! Puss till dig och hoppas du får en fin måndag <3

 2. Kring vänskapsrelationer som försvagas eller försvinner, jag har själv varit med om det, ofta. Är den i gänget utan partner och barn, så allt eftersom mina vänner går vidare i sitt liv, lämnas jag ofta i stort och mycket kvar.
  Jag har valt att se det som en möjlighet att få in nya fantastiska vänner i mitt liv, istället för att kämpa för någon som inte är lika investerad.
  Kanske ett mysigt mål för året? Hitta ny vän att bli nyförälskad i?

  1. Håller med Evelina, att en relation försvinner öppnar oftast upp för en annan. Jag har också haft vänner som gått vidare när de gift sig o skaffat barn, medans jag inte gjort det. Men jag har funnit nya vänner som lever liknande liv som jag. Ngr över 10 o 20 år äldre. Ngn skild o m vuxna barn. Ngn som känner att den själv valde bort vänner för familjen men nu har funnit nya, däribland jag. Har gett mig så mkt mer än tidigare relationer hade kunnat ge.

 3. Vil så gjerne vite mer om prosessen din for å kjøpe i Spania da vi er i samme situasjon og det hadde vært så fint å visst hvordan dere går frem, hvilken megler, når man ikke får reist ned hvordan løser dere det etc…… 🙂

 4. Har tyvärr också en vänskapsrelation som håller på att rinna ut ur sanden, har gett 110% och fått väldigt lite tillbaka om man någon gång kan kräva att få tillbaka… kanske ett längre inlägg om detta mickis ❤️❤️

 5. Hej Forni,

  Jag ser att flera har skrivit om det här med vänskapsrelationer och likt dig har jag funderat mycket över flera av mina relationer över julen. Tycker det hade vart intressant med ett lite mer djupgående inlägg om just vänskapsrelationer och hur man håller dem vid liv, vad som gör att de inte hålls vid liv osv osv. Förstår att det säkert är väldigt personligt, just den situationen du befinner dig i, men kanske på ett mer generellt plan? Bara en tanke och du har alltid så bra sådana!

  Älskar för övrigt formatet i dessa inlägg!

  Kram kram!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi