Nyårsmålen 2020 – så gick det

2020 – det märkligaste året jag har varit med om – är över och jag tar med mig så mycket bra saker från i år, även om det absolut inte blev som jag tänkte mig.

Som varje år skrev jag ner mina nyårsmål i januari för ett år sedan och nu är det dags att titta på dem innan vi sätter målen för 2021-

Här (klick!) kan du läsa hela inlägget om mina nyårsmål för 2020, som alltså var dessa:

Göra om och fixa lägenheten
Check! I våras gjorde vi om lägenheten vilket är det smartaste draget någonsin för nu är vi som nykära och har bestämt oss för att bo kvar något år till. Lätt hänt att man behöver byta ut något ibland fast det ända man behöver är att fräscha upp det!

Ge mig själv en välmående kropp
Fail! Jag har haft sjukt mycket problem med min rygg i år och kroppen är långt ifrån färdigläkt efter barn. Jag har sån sjuk respekt för kroppen efter att ha tagit mig igenom en graviditet, förlossning och bära ett barn flera timmar om dygnet i många månaders tid… för att inte tala om varje gång jag lyfter honom nu när han är lite större eller låter honom hänga på min höft. Det är verkligen en ny livsstil som krävs för att kroppen ska må bra efter att man fått barn och jag kämpar fortfarande med att orka, och hinna, hitta till det välmåendet.

Gå ut och festa minst en gång i månaden!!!
Fail… tack Covid-19 haha. Jag ska ta revansch när allt är över!

Njuta av nuet med Dante
Check! Säga vad man vill om mammor som gör karriär under småbarnsåren men jag maxar den tiden jag har med Dante. Jag är förälskad i honom och har under det här året varit väldigt närvarande i vår relation. Folk i min närhet kan bli irriterade för att jag aldrig svarar på min mobil men jag inser att jag vet typ inte ens var den är när jag är med honom för jag har fullt upp med oss. Jag har också hittat en hälsosam balans i att njuta av nuet med Dante för även om det är grinigt och utbrott och allt vad det är ibland, så vet jag att jag ska jobba eller träffa vänner eller hitta på något utan honom snart igen och då har jag bättre tålamod i utbrotten. Balansen visade sig vara A och O i mitt föräldraskap och min energi både som mamma, som kompis och på jobbet!

Åka på en barnfri resa med Damon
Check! Vi skulle ju till Mykonos men det blev en barnfri tripp till Båstad med Linn och Mattias istället. Först var vi lite deppiga över att Mykonos hade tagits ifrån oss men såhär i efterhand hade jag en av mina roligaste resor till Båstad med våra älskade vänner så jag ångrar inte en sekund av det.

3 av 5 klarade jag av, de två jag inte klarade tar jag med mig in i 2021 ♥!

Hur gick det för dig med dina nyårsmål för 2020, klarade du dem? Eller förändrades dom av omständigheter, sparar du dom till nästa år eller ångrade du dig?

  1. Kommer det ingen nyårslista? 🙂 Blev så inspirerad av den så gör en själv, älskar när du lägger upp den!

  2. Har för mig att du för några år sedan satte som mål att äta mer vegetariskt o så småningom övergå smått till vegan , kommer jag ihåg rätt?

    Känns dock som att ni äter ganska mycket kött nu , så är bara lite nyfiken hur du tänker om det nu?

    Tack för bästa bloggen! Älskar att läsa alla dina inlägg , både nya o gamla <3

  3. Älskar när du gör en recap av förra årets mål. Blir inspirerad att göra detsamma, känns som ett bokslut för förra året och inte bara en summering. Heja dig som uppnått flera av dina mål <3 Och fantastiska du, som alltid är så rak, ärlig och öppen. Mot nya utmaningar 2o21! Kram

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi