WEEKLY PLANS

Nu är det jul igen och nu är det jul igen…

… fasiken vad mysigt med julafton runt hörnet. Jag är så redo för jul med Dante. I helgen har vi hämtat ut julklappar, haft tomteverkstad, ätit massa pepparkakor och kollat på Stockholms julbelysning. Under veckan som kommer så har jag en del jobb jag behöver göra klart fram till julafton, men bara sjukt roliga grejer. Sen blir det julledigt ända fram till 4:e januari för mig! Brukar aldrig vara ledig så länge men med barn förändras livet. Jag tänkte även ta en bloggpaus här inne mellan den 24:e december och 4:e januari för att kunna fokusera på familjen, men FORNI och min Instagram uppdateras som vanligt ♥

Veckans utmaning: Att hinna klart med allt jobb innan julafton…
Veckans förväntning: Julafton, what else. Tomten, julklappar, julbord och Dante i skjorta!
Veckans ångestpuck: Just nu har jag faktiskt ingen ångestpuck utan känner mig grundad.
Det här ser jag fram emot i veckan: Förutom julafton så är det morgondagens Learn from the Expert där jag ska intervjua mästerkocken Jennie Wallden! Alltså vi hörs vad jag är taggad på det. Jennie är en fantastiskt duktig kock och entreprenör, driver sin egna restaurang och är kanske bäst i Sverige på asiatisk matlagning. Missa inte att kolla in den liven imorgon 12.30 på FORNI instagram!
Morgonens tacksamhetstanke: Jag och Dante sov sked utan uppvak 00-07 – tack universum!

 1. Oj, vad härligt med julledigt! Hoppas du kan få lite återhämtning och massor av mys med Dante.
  Jag ser oxå såååå mkt fram emot julafton i år då det är vår första med vår son. Ska bli så mysigt, även om han inte fattar så mkt än ha ha. Men han gillar snören iaf.
  Kram och God Jul.

  1. Haha då får han leka med snörena och du får ta 300 bilder på honom när han gör det. De små sakerna <3

 2. God Jul!! Du förtjänar ledighet efter allt jobb du gör!
  Varje gång du skriver att du fått sova ordentligt blir jag alltid genuint glad för din skull, mer sömn till dig och din lilla familj som kämpar så!!

 3. Ett litet tips för att göra dessa listor roligare är att skippa att ha med punkter om du inte har nåt särskilt att säga. ”Just den här veckan har jag ingen ångestpuck” ger inte så mkt så bättre att skippa det den veckan i så fall. Riktigt god jul till er!

  1. Håller inte med! Tycker det är innehåll i sig, och jag blev varm av att läsa att Michaela är grundad ❤️ De får gärna stå kvar för min del. Det blir en story i sig att följa varje vecka!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi