Fredagstankar

Blogginlägget innehåller annonslänkar

Hej snäckor,

Hur mår ni?

Jag mår bra och har en riktig fixardag idag. Det är sjukt mycket grejer som behöver bli klart innan julen och flera går ju på ledighet redan idag så jag bockar av att göra-listan i en rasande fart. Måndag och tisdag nästa vecka har jag sista mötena (video såklart, men det behöver man säkert inte förklara längre?) och på onsdag tar den här familjen julledigt. Helvete vilken höst det har varit. Extremt omvälvande men ur ett jobbperspektiv den absolut roligaste tiden i mitt liv.

Baby Journey, My Baby Book och FORNI – mitt livs jäkla projekt alltså <3

Jag skrev på Instagram i veckan och frågade hur alla pallar jobba hemma med barn och det var så många som kände igen sig i det jag skrev, vilket handlade om att jag tycker det är SÅ svårt att hitta arbetsro hemma sen jag blev mamma. Antingen sitter jag bara och stör mig på allt som behöver fixas hemma, eller så går halva jobbdagen åt att plocka ur disken, hänga tvätt, sortera leksaker eller vad det nu är. Vem här inne känner igen sig?

Idag passar jag på att tvätta 300 maskiner tvätt men där går gränsen – inget mer får göras! I helgen ska jag däremot börja fixa med julklappar, sortera, slå in och planera. Riktigt taggad på julen nu.

Såhär såg jag ut i veckan, älskar den här looken!

Tröja från Stylein, byxor från Theory, pumps från Stinaa J och väska från Bottegea Veneta

Under vintern är jag väldigt back to basics till skillnad från sommaren, tycker om att inte behöva tänka på morgonen och utgår alltid från svarta byxor + kashmirtröja eller sidenblus beroende på humör. Sen har jag alltid ett par klackar på kontoret som jag tar på mig om jag vill styra upp mig själv lite extra!

Nej, nu måste jag ta hand om tvätten. Ha en fin fredag så hörs vi i helgen med Frågor med Forni. Puss!

 

  1. Håller helt med! Hade varit helt sjukt om man jobbade hemifrån när pappan var ledig med bebisen innan förskolan började. Hade ju inte gått?

  2. Jag jobbar hemifrån med föräldraledig man och på fredagar är även vår treåring ledig 😂 tror inte ni förstår uselheten i mina arbetsdagar ibland..

  3. Asså får ångest varje gång det är vabb och pappan ska ta den (jag jobbar hemifrån nu) mitt jobb ligger mitt i city så vill inte åka till kontoret.

  4. Kul med er morgonshow! Ett litet tips är att köpa en bluetooth-mikron-mygga som gör att ljudet kommer låta mycket proffsigare. Tyckte inte ljudet var helt på topp. Använder det själv i annat sammanhang och ljudet blir mycket mer koncentrerat och ja, mycket bättre och proffsigare. Tips även till allt annat som görs i rum där det annars ekar 🙂

  5. Hej Michaela och tack för en fantastisk blogg! Jag och min fästman går i babytankar och jag vill så gärna läsa din Baby Book men jag bor i Barcelona.. Säljs boken som e-book någonstans eller via någon hemsida som levererar till Spanien? // Sandra

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi