Klassiska och veganska julbordsalternativ hos Mathem

INLÄGGET ÄR ETT BETALT SAMARBETE MED MatHem

Julafton närmar sig!

Och så gör även julborden. I år är det hemma-julborden som segrar medan att äta sig mätt på företagsjulbord från mitten på november inte är vad vi gör just i år. Men det betyder att vi kan lägga lite extra kärlek och krut på julafton och de julbord vi äter under jul-ledigheten generellt! Min svärfar har redan börjat prov-rulla köttbullar och testat ett par olika varianter på Janssons – allt för det perfekta julbordet haha!

Med det sagt måste jag slå ett slag för Mathem som har ett helt underbart utbud inför jul. Det går fortfarande alldeles utmärkt att lägga en beställning inför julen och Mathem jobbar för fullt med att ta emot era beställningar och leverera er mat till ledigheten! Det här är tredje året i rad som vi lägger hela jul-beställningen hos Mathem och det kan vara det mest smidiga som någonsin har hänt. Istället för att trängas i matbutiker (vilket vi absolut inte ska göra i år!) kan man i lugn och ro klicka hem alla recept och förnödenheter. Riktigt skönt att slippa bära hem julskinka och julmust också…

Med det sagt – här kommer några Mathemtips inför julen!

Först och främst så kan ni klicka hem allt som behövs för ett klassiskt julbord här (klick!) så slipper ni tänka på om något fattas eller har glömts bort. Sjukt smidigt!

Förutom det klassiska julbordet har de ett modernt julbord och även moderna julbordsrätter som man kan klicka hem för att liva upp det klassiska bordet! Till exempel fikon och ädelostpaj, löjromskrustader som man kan bjuda på som snittar eller saffransbakad lax med fänkål (hur gott!).

Och så den briljanta idén med ett helt veganskt julbord! Eller bara klicka hem sina favoriter ur det veganska utbudet, typ dessa rotfruktschips med tångkaviar och vispar havregrädde.

Hela veganska julbordet klickar du hem här!

Gud vad jag älskar att Mathem erbjuder så mycket olika alternativ och tänker åt en. Vi kommer köra ett klassiskt julbord och sedan komplettera med ett par rätter från det moderna och veganska julbordet. Det känns perfekt – klassiskt med en tvist!

Självklart bjuder Mathem på en rabattkod också eftersom dom är bäst, så glad över deras generositet mot mina läsare ♥

FORNIJUL ger 100kr rabatt på ett köp över 1000 kronor fram till den 23:e december

God jul mina favoriter!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi