FRANK Hair

INLÄGGET ÄR ETT BETALT SAMARBETE MED FRANK
Några vänner till mig har startat ett nytt företag som heter FRANK som vi har pratat om tillsammans under en lång tid. Nu finns FRANK i verkligheten och är en idé som jag tror stenhårt på! Det är så roligt när ens vänner bygger upp något och man får följa med i processen tycker jag.
I alla fall, FRANK är ett hårvarumärke som kombinerar hårbehandlingar tillsammans med produkter. Fokuset i deras verksamhet ligger på att motverka håravfall. De erbjuder något som heter PRP-behandlingar som man gör för att just motverka håravfall och i kombination med dessa har de även produkter med ingredienser som hjälper till med samma sak.
Så i present av mig fick Timmy när han fyllde år i november ett kit med deras produkter samt 4 stycken PRP-behandlingar hos FRANK! Jag jämför en PRP-behandling med att jag till exempel går och gör Dermapen, alltså en behandling för att ta hand om sin hud eller sitt hår på sikt.
I alla fall, i veckan var vi på första besöket!

Vi började med en genomgång av hårsäckarna – tänk som man gör en hudanalys innan sin ansiktsbehandling men en håranalys helt enkelt. Ni kan läsa mer om PRP-behandlingen här (klick!) men kortfattat så är det:

En behandlingsmetod mot manligt håravfall där ett vanligt blodprov tas från armvecken. Blodet behandlas i en centrifugeringsprocess för att utvinna blodplättsrik plasma som innehåller tillväxtfaktorer, dessa injiceras sedan i hårbotten för att driva in hårsäcken i aktiv fas (fasen då håret växer).

Att göra den här typen av behandlingar i förebyggande syfte tillsammans med deras produkter är ju toppen för den som vill göra det den kan för att minska håravfall!

Här är produkterna som Timmy fick av mig utöver behandlingarna. FRANK’s schampo som förebygger håravfall hittar ni här och det används som sagt i förebyggande syfte mot håravfall. Det har bl.a. Biochanin A och peptidkomplexet Acetyltetrapeptid-3 i sig och dessa har en hämmande verkan på DHT, vilket är det hormon som orsakar ärftligt håravfall hos män.
FRANK’s hårfiber som döljer kala fläckar har precis lanserats och är en quick fix för tunna hårpartier. Det är ett puder du har i hårbotten som ger en illusion av tätare hår. Funkar sjukt bra och påminner om sådana hårprodukter som finns för att dölja utväxten när man färgat håret!
Kanske något att ge i julklapp till en man i din omgivning? Går att göra på skägget också!
  1. Hej Michaela och tack för en fin blogg. Jag har en fråga till frågor med Forni. Hur överlever man smärtan när man försöker skaffa barn utan framgång? Har försökt i snart ett år med ett missfall under den tiden. Vad önskar du att du hade gjort under den tiden fär att må lite bättre, nu när du ser tillbaka på det i efterhand?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi