Gift guide till honom

BLOGGINLÄGGET INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR

Vantar / Skidglasögon / Plånbok / Tröja / Byxor / Paddelracket / Hudvård / Kalender

Morgonrock / Tofflor / Mössa / Hörlurar / Skärp / Halsduk / Solglasögon / Väska / Tröja / Parfym

Er önskan är min lag. Här kommer ett hop-plock med julklappar till honom – vem han nu är! Pappa, pojkvän, bror – någon som du vill skämma bort lite extra i jul helt enkelt.  Padelrack känns ju väldigt i tiden för den padel-tokige, mysiga hemmakläder är ju verkligen något att satsa på i pandemi-tider och hörlurar (speciellt ljudisolerade) går ALLTID hem. Gav ett par till D för ett par år sen som han älskar mer än allt annat haha. Puss!

  1. Ett tips är en rejäl träningsmatta. Med pandemin som ger stängda gym och nu även vinter (med stängda utegym) så ger det frihet att ha en riktig stor matta i lägenheten som klarar svätt, ljud, halka, vikter mm.
    Gav en gorilla matta till min man som tidig julklapp och det blev success! Så tips tips

    1. Hej! Saknar dina inlägg (L). Har inte kommenterat på ett tag. Hoppas allt är bra. (Känns lite konstigt skriva så men menar utöver coronatider osv) du kanske får många pekpinnar i dessa tider men det är nog skönt för många att läsa om annat än bara corona ibland och vill bara skicka lite pepp!

      Om du behöver lite inspiration på inlägg vad du skall skriva om när vardagen är grå och du inte vill dela med dig av vardagen (pga folks pekpinnar) kan det tex vara drömmar och mål om 2021. Blir mysigt läsa om Dante förskola ska ha lucia firande. Lista på önskemål inför nytt boende. Kramar!

      1. Men gud vad du är gullig, tack tack tack Dessi. Tar med dig din inspo, tack för att du engagerar dig! Kram!

  2. Tråkigt att du uppdaterar så sällan, och innehållet är inte alls som förut. Mycket kollage med länkar till kläder, samarbeten… känns mest ytligt. Extra ledsamt då jag har följt dig i 16 år, men nu läser jag hellre andra bloggar, t ex Sandra Beijer.

    1. Jag har tyvärr inte mer att ge till den här platsen för stunden så då får du helt enkelt gå in till Sandra och läsa istället om det ger dig mer! Jag har haft 2 samarbeten på 2 månader så det är mycket mindre samarbeten på bloggen nu än tidigare då jag brukade ligga på två i veckan 🙂

  3. Känns som jag vill ge dig en stor digital kram, som högkänslig själv har jag känt de det senaste veckorna (jag kan ha fel) men du får en stor kram iaf och jag gillar dig som människa, du är bra! <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi