DECEMBER IN HUNKYDORY

INLÄGGET ÄR ETT BETALT SAMARBETE MED Hunkydory

Hunkydory frågade mig om vi skulle göra ett samarbete inför jul. Jag tänkte då på några av mina minnen jag har med Hunkydory. Som när de hade en visning på modeveckan i en svit på Diplomat, jag satt tillsammans med Petra och pratade om att randiga tröjor alltid kommer tillbaka. Eller den gången jag hälsade på i deras showroom, en paradvåning här på Östermalm, och klämde länge på höstkollektionen som precis hade kommit in. När jag blev gravid och köpte en av deras stickade tröjor som jag hemlighöll Dante i under en hel vinter.

Jag har min beskärda del av minnen till Hunkydory och det är ett svenskt märke som alltid har hängt med, precis runt hörnet. Med det sagt känns det SÅ kul att få visa upp mina favoriter ur deras senaste kollektion!

Tröja här
Jeans här

Den perfekta randiga tröjan – klassikern som alltid kommer tillbaka. Jag älskar den här varianten med v-ringning och lite längre ärmar i tunn stickning. Den blir ett perfekt komplement till mina tjockare kashmirtröjor. Jag tycker det blev riktigt snyggt att matcha den med de här slim fit-jeansen dessutom!

Vi måste ta en sekund och prata om jeansen. Jag har ALDRIG haft på mig ett par skönare slim fit-denim i hela mitt liv. Jag var helt chockad när jag drog på mig dem och ärligt talat jag jag haft dem typ sex av sju dagar i veckan efter plåtningen (ja, jag köpte absolut loss dem!). De är så snygga att matcha med vilken chunky knit som helst eller med den randiga tröjan som här ovan.

Jacka här
Byxor här

Hunkydory skapar sina kollektioner utifrån ett capsule wardrobe-tänk. Det betyder att alla plagg i kollektionen ska gå att matcha med varandra så att det är enkelt att skapa looks utifrån sin garderob. Som ni vet har vi gjort en del capsule wardrobe-utmaningar på FORNI och jag älskar det tänket i sin garderob, speciellt under vinterhalvåret. Att hitta plagg i bra kvalitet som är enkla att matcha med varandra gör att man kan bygga en stabil basgarderob!

Den här jackan i mörkblå och tjock ull är en sån grym klassiker. Jag inser att den kommer funka i många år och passar de flesta outfits jag har till vardags. Den är riktigt välgjord och så fin i sin design. Byxorna är i mjukaste material, vida och utsvängda. Så fina att matcha med en tajt överdel som man stoppar in!

Klänning här

Nämen hej den perfekta december-klänningen år 2020. Vad innebär december för oss i år? Mindre ute, mer hemma. Men fortfarande en vilja att vara fin och klä upp sig utan att det ska vara för obekvämt. I den här ekvationen fungerar den här sammetsklänningen perfekt. Den är sexig med slitsen, i den mjukaste sammeten för själen och riktigt snygg för känslan. Jag har inte bestämt om jag ska ha den på julafton, nyårsafton eller båda två men tycker den är SÅ fin.

Jag stylade den i sann december-anda med glittriga pumps och mörkblått diadem men om ni klickar på länken ovan ser ni att man kan styla den på ett helt annat sätt som jag också älskar och kommer ta efter till våren.

Fem plagg för en genomtänkt capsule wardrobe. Och givetvis har jag en rabattkod till er! Koden FORNI20 ger er 20% rabatt på hela sortimentet fram till den 12:e december, alltså på lördag.

Happy shopping!

  1. Älskar att det är så tydligt hur mycket tid du lägger på den här typen av inlägg. Inte bara ”köp detta” utan verkligen genomtänkt, inspirerande och personligt.
    Du är grym på det du gör!
    Kram & god jul

  2. Hej bästa Michaela! Min pojkvän fyller 25 i mellandagarna och alla mina planer på en rolig upplevelse tillsammans går i kras pga covid.. Har du något tips?

  3. Fina plagg! 🙂 Jag är nyfiken på hur det gått med sömncoach till Dante? Inte sett något i bloggen om det sen oktober och jag tycker det verkar så spännande. Kram!

  4. Fina plagg & snygga bilder på dig!!

    Dessvärre ingen möjlighet att köpa nåt pga inga pengar kvar efter kämpande med körkort, kuggade tredje uppkörningen i lördags och allt känns rätt hopplöst just nu….

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi