Julklappstips: My Baby Book

När det är december får man börja fokusera på julklappar och jag håller själv på att färdigställa min och Dantes lilla önskelista. Vi båda önskar oss böcker precis som varje jul och födelsedag för böcker är det mysigaste som finns. Jag ser hur min bokkärlek redan smittat av sig till Dante och vi läser en stund varje morgon och kväll hemma i vår läs-fåtölj i hans rum.

Så om någon har tips på barnbok för 1,5-åringar får ni gärna skicka över dem!

Men det var inte det jag skulle skriva om, utan om min egen bok som faktiskt är världens bästa julklapp. Antingen till dig själv om du är gravid eller till någon du håller kär som är gravid just nu. Vi jobbade lika mycket med utseendet som innehållet i boken just för att du som gravid skulle få bli ordentligt bortskämd med något riktigt fint!

Jag har dessutom signerat ett gäng till böcker som finns tillgängliga på Bokus just nu. En signerad bok blir kanske lite extra härlig så passa på innan de tar slut!

Puss!

  1. En rolig grej att göra är att gå till biblioteket (ett där dom har barnböcker) och låta barnet välja själv bland alla. Mycket mysigt!

  2. Ååh kan varmt rekommendera alla böcker från ett förlag som heter Olika. Spana in deras hemsida, olika.nu Fint illustrerade berättelser med normbrytande handlingar. Ska själv klicka hem ett par till min 1,5-åring. Hoppas du hittar något <3

  3. ’Knacka på'” av Anna-Clara Tidholm var superpoppis i den åldern. Även andra böcker av samma författare är kanon 👌🏻 😊

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi