WEEKLY PLANS

Jag såg att Sandra skrev att hon ogillar vecko-scheman som bloggare brukar lägga upp på måndagar och att det är så skönt att pandemin suddat bort dem. Alltså va? Jag älskar bloggare som postar sina veckoscheman! Längtar tills de är tillbaka. Åååh njuter av organiseringen och strukturen, att få en inblick i hur någon kommer lägga upp sin vecka och allt roligt som ligger framför en. De är typ mina favoritinlägg tillsammans med: bilder från ens vardag/helgen i bilder, vardagsinlägg, maffiga inspirationskollage och reflekterande inlägg.

Vilka inlägg gillar ni bäst på bloggar?

Nu är det i alla fall officiellt juletid i en hel månad och det känns så himla mysigt. Igår tog vi fram julpyntet, nu glittrar stan trots mörkret och varje torsdag äter vi lussebullar på kontoret tillsammans.

Jag har sjukt mycket positivt framför mig den här veckan. Speciellt med Baby Journey och FORNI! Vi håller på att planera SÅ spännande projekt på båda håll och jag känner att min inspiration är på en maxnivå just nu. På onsdag har vi veckans Learn from the Expert-intervju live på @forni kl 12.30 med Iman som grundat yogavarumärket Grounded Factory (som jag är delägare i). Hon roddar ju hela varumärket själv och jag är sjukt imponerad över det så det blir en djupdykning ner i yogans värld. Sedan har jag ett gäng videomöten, jag ska vara med i en viktig inspelning med psykologtjänsten Mindler, äta lussebullar, förfrysa fingrarna i parken och unna mig själv lite nytt julpynt.

Vad gör du den här veckan?

 1. Förstår att det är väldigt olika vad man gillar men jag skrollar alltid förbi bloggares veckoscheman faktiskt, för min del känns det inte särskilt intressant 😊

 2. Jag gillar min helg i bilder-inläggen! Hatar veckoinläggen, de läser jag nog aldrig haha. Håller med Sandra i den åsikten! Ha en fin dag!

  1. Veckoinläggen är de tråkigaste, de scrollas förbi snabbt 🙈

   Helg i bilder är det bästa att läsa om och du Michaela är den som levererar dessa inlägg bäst av alla. Blir alltid så lugn o glad över dessa inlägg, tack för att du alltid levererar i din blogg, favoritplatsen på nätet 💚

 3. håller med sandra, tycker inte heller att bloggares veckoscheman är intressanta. mycket roligare att se bilder från händelserna i efterhand. först när det som rabblas upp i veckoschemat har hänt känns det som värdefullt innehåll för mig 🙂

 4. Håller verkligen med Sandra, bryr mig så lite om vilka möten nån har i veckan 🙈 kanske vore en bra twist att istället skriva t ex en lista med förväntningar eller svårigheter inför veckan?

 5. Läser nästan aldrig vecko-inläggen alls, scrollar förbi. Det är de absolut tristaste inläggen.
  Vet nästan inte hur dina bruka vara eftersom jag knappt läser dem 🙈 men tycker mest det brukar vara en drös hemliga projekt, träning, fixa håret, äta lunch med den och den osv hos andra bloggar 😂😂

  Bäst inlägg är helgen i bilder 🙂

  1. Oj en till Alexa! Skrev lite längre upp just orden “fruktansvärt ointressant” hehe. Vi är inte samma person.

 6. Tycker också att veckoscheman är så tråkiga att läsa haha. Kanske ger något bloggare emellan men för mig gör det noll då jag ändå inte kan relatera. Däremot älskar jag alla typer av bild-inlägg, som “Min helg i bilder” 😀 . Blir mycket mer inspirerad av den typen av inlägg jämfört med veckoscheman eller kollageinlägg.

 7. Haha samma här som de andra skrivit, gillar inte heller Weekly plans! Blir stressad av det av någon anledning??

 8. ÄLSKAR weekly plans-inläggen! Får så mycket inspiration till min egen vardag och vecka av det. Älskar också min helg i bilder-inlägg, ger också mycket mysig inspiration🤎

 9. Jag är delad, gillar sådana inlägg ibland. Men känner oftast gällande bloggares veckoscheman över diverse “jobbrelaterade grejer” att det kommer in aktiviteter som vi andra människor gör EFTER arbetstid hehe. Typ behandlingar, events etc.

 10. Team sandra här med – så ointressant läsning.
  Helgen i bilder är trevligt. Och väntar fortfarande på ett inlägg om er kärleksfest 🙂

 11. Haha ser att många är negativa, men jag gillar det. Kanske inte inlägget jag gillar allra mest men tycker ändå att det är intressant och lite mysigt på något sätt. 🙂

 12. Håller tyvärr med Sandra, brukar alltid scrolla förbi. Älskar när man får “följa med dig” i form av bilder och text samt Frågor med Forni!

 13. Haha det är verkligen sååå ointressant och tråkigt att läsa någons veckoschema. Snark! Tänker att det är mest givande för den som skriver schemat att skapa en struktur för sig själv och sina dagar. Mina favoritinlägg är de reflekterande, ärliga, ofiltrerade tankarna!

 14. Gillar inte Weekly plans-inläggen, känns som ett långt rabblande av saker som inte säger mig så mycket, get liksom inget att läsa det. Influencers emellan så är det säkert intressant att läsa varandras Weekly plans och se vad de andra bloggarna ska ha för sig, då ni har en liknande vardag. Men för en vanlig Svensson som mig så är det inte så intressant haha. Älskar din blogg oavsett, all luv! <3 Mina favoriter är Min helg i bilder och de reflekterande inläggen. Kram!

 15. Hehe jag håller faktiskt också med Sandra. Jag älskar din blogg men just veckoplanerna är sånt jag alltid scrollar förbi, och då är ändå dina roliga jämfört med på andra bloggar 🙂

 16. Älskar också veckoplanerna <3 Gillar att se hur andras liv ser ut och vad de pysslar med. I övrigt så älskar jag djupa och reflekterande inlägg med mycket text. Gärna ämnen som ligger i tiden som sociala medier, ångest, perfektionism etc Ja du vet nog vad jag menar. Det är ju anledningen att jag följt dig i 10 år nu, dina långa fina inlägg som berör allt i livet.

 17. Håller med Sandra, har fullt upp mitt mitt eget schema och vardagspussel och inte intressant att läsa andras planering. De andra inläggen är mycket bättre 🙂

 18. Håller med Sandra. Är nog de inlägg som jag tycker är mest ointressanta. Ger mig ingenting av att läsa vad ex du skall ha för dig i veckan.

 19. Håller med övriga, totalt ointresserad av “weekly plans” och scrollar alltid förbi, det ger mig ingenting. ÄLSKAR dock allt annat du skriver och har läst din blogg i 10 år. Bästa bloggen. Kram!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi