Saffransbullar, julkalender och första julklappen

Eftersom man inte gör så mycket nu i dessa tider så tänkte jag att helgen i bilder får bli veckan i bilder istället! Såhär såg min vecka ut förra veckan alltså.

I måndags åt vi hämtmat från Nybrogatan 38 till middag. Vi var slutkörda efter dålig sömn och behövde något gosigt till middag. Potatispuré mmm…

Dante älskar mössor, det är alltså bland det bästa han vet. När han hade 40 graders feber vägrade han ta av sig sin mössa, jag fick försiktigt lirka av den när han sov haha. Min rosa kashmirmössa är en favorit!

Amanda kom med nybakade saffransbullar till kontoret i onsdags. Att anställa Amanda som bakar så mycket gott kan vara ett av mina smartare drag haha!

I torsdags var jag klädd i brunt från Stylein. Det här är en sån look som jag kommer ha en dag i veckan hela hösten för den är liksom perfekt!

Vi delar upp våra veckor på kontoret så att det inte är så många på plats samtidigt samt att man bara är inne när det behövs. Jag är i en intensiv period jobbmässigt fram till jul vilket betyder att jag behöver vara på plats några dagar i veckan, men jag har inga fysiska möten just nu. En dag överraskade Linn oss i alla fall med detta fat från Mr Cake! JA TACK!

I fredags kom Dante hem med en present han gjort till oss på förskolan, första julklappen vi får från honom… lägg av vad mysigt det är.

Jag och Dante hade en överraskning till Damon också 🙂 Vi hade köpt en julkalender online för öl! Sen gått till Systemet (i två vändor..) och handlat hem olika spännande ölsorter som han nu får öppna en i taget i sin julkalender. Damon älskar öl men avskyr att bära hem det så nu har han öl för lång tid framöver (han dricker typ en i veckan hemma haha). Kul att ge en så uppskattad present!

Vi åt givetvis pizza i helgen. Minipizza är obligatorisk varannan helg hos oss!

Och så har vi lekt med August i parken.

Dantes nya overall kommer från Kuling och är köpt på Babyshop!

En annan obligatorisk helggrej: bananpannkakor till hela familjen. Dante äter nog tio stycken!

Allt ♥

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi