Frågor med Forni

Hej Michaela!
Jag tror jag har fastnat sen jag blev dumpad.
Har du någonsin varit där? Och hur tog du dig ur det?
Jag mår dåligt varenda dag och har gjort i 1,5 års tid, sen jag blev dumpad. Jag känner att jag inte duger och känner mig så ensam. Fick höra från mitt ex att han inte riktigt visste om han ens var kär i mig under tiden vi var tillsammans. Jag känner mig så sviken och har svårt att gå vidare och bli lycklig igen. Hur ska man veta att någon älskar en och vill vara med en när man fått höra det där?
Kramar!

Hjärtat <3

Jag tror att du måste se det som ett trauma och att du behöver bearbetning och terapi för att kunna ta dig ur de känslorna. Jag hade sökt mig till någon att prata med, antingen digitalt via Mindler eller en psykolog i området där du bor. Om man har fastnat i något ska man absolut be om hjälp för att ta sig ur det och där är psykologer oslagbara. Testa några olika tills du hittar rätt om det krävs, jag lovar att det kommer vara värt det!

Kom ihåg att nästa kille inte är din gamla kille, han är din nya med sprillans nya egenskaper och personlighet. Så han kommer inte behandla dig så som din förra kille gjorde.

Puss!

Vart är glasunderläggen från? Så fina ?

Våra underlägg är från H&M (de mintgröna!)

Var kommer dina ursnygga leopardskor ifrån??

Den är från Nathalie Schutermans egna märke (tyvärr svindyr…)

Kan inte du skriva en önskelista inför jul så att man får lite inspiration??

Såklart! Comin’ right up!

Hej!

Kommer det inga nya bakgrunder till dator och mobil för november månad? Hittar endast fjolårets på forni.se.

Tyvärr kommer det inga under de kommande månaderna eftersom Lollo är på föräldraledighet, men jag lovar att säga till så fort de är tillbaka. Kram!

Vilken storlek har du på pälsen från By Malina? ?

XS!

Hej,
Orelaterat till inlägget, men hur stort är Dantes rum? Planerar barnrum nu i ett uteymme jag tror är ca lika stort och hans rum verkar så fulländat! ?

Det är inte så stort, kanske 8kvm? Men det räcker absolut till ett barnrum! Vi har ju plats med hans säng, skötbord, fåtölj, byrå, klädhäst, en stor leksaksbil och en stor korg med leksaker. Samt hyllor med böcker, prydnadssaker osv. Så allt får verkligen plats trots att det inte är så stort! Innan han kom hade vi bara ett skrivbord där inne och trodde det skulle bli trångt till vår bebis men det blev hur bra som helst. Puss!

  1. Till dig som är hjärtekrossad, beroende på hur gammal du är så kan du kontakta ungdomsmottagningen och få prata med en psykolog där. Kostar inget och känns kanske inte lika stort som att gå till en privat mottagning. Hoppas du mår bättre snart! <3

  2. Hej!
    Jag ska verkligen anstränga mig nu för att formulera mig med noll procent mom-shaming. Detta är en genuin nyfikenhet jag har och hoppas du tar emot det så också. Varför har just du valt att jobba så mycket parallellt med din bebis första tid i livet (från födsel fram till nu)? Är det för att du tycker det är så roligt? Du inte kan pausa pga bli utdaterad i din branch? Ekonomiskt? Uttråkad med Dante (det är ok vi alla blir det hehe)? Jag tycker det är så fascinerande att läsa om alla mammor som väljer att jobba ”mycket” med en bebis för alla skriver om hur trötta de är och utmattningssyndrom och då tänker jag att det är ju inte så konstigt? Jag är hemma heltid med min bebis just nu och det är verkligen ett heltidsjobb. Jag är absolut inte en hemma mamma som inte rör mig utan hittar på massor (tills corona kom) och älskar det. Så är verkligen bara genuint nyfiken. Alla gör det som är bäst för sig och sin bebis. Tack för en härlig plats på internet!

  3. Hej Forni & tack för en super bra blogg!

    Jag undrar om du har några presenttips till ens man som fyller 30 år? Jag har funderat på en upplevelse/resa för endast oss två men med tanke på omständigheterna lär det inte bli av. Mannen i fråga har även super fina materiella ting vilket gör det ännu svårare för mig att träffa rätt. Hjälp!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi