Gullighetsvarning: fina plagg till de små

Blogginlägget innehåller annonslänkar

Gud vad jag älskar barnkläder. Mest bara för att det är så fint… med barn i kläder? Det är så gulligt att allt är så litet, haha. Jag klär ju Dante i det mesta och de flesta brukar kalla lilleman för ”hon” när vi är i parken då han typ aldrig varit klädd i något blått. Jag gillar lekfulla kläder till förskolan, ju mer djur på desto bättre typ. Och till helgen är det samma färgskala som jag själv… med inslag av något lekfullt såklart. I höst har favoriterna varit hängselbyxor och bruna toner (precis som för mig, minus hängselbyxorna).

Här kommer i alla fall fyra fina looks för dig som letar inspiration till en minimänniska i ditt liv. Den gröna looken är min favorit, när jag tänker på hur gullig Dante hade varit i den blir jag helt varm. Men måste säga att den gråa pälsjackan också är en favvo, fy tusan så gullig…

Tänkte för övrigt sätta ihop ett inlägg om julen och mina tankar kring julklappar, men nu har jag tillbringat tillräckligt mycket tid med digital fönstershopping så jag måste dyka ner i mejlen igen. Puss!

Tröja / Skor / Mössa / Kjol / Stumpor

Byxor / Tröja / Skor / Mössa / Jacka

Jacka / Skor / Mössa / Byxor / Stickad tröja / Grå tröja

Jacka / Skor / Byxor / Tröja / Skjorta

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi