WEEKLY PLANS

Det är inte morgon längre, klockan har hunnit bli lunch och jag har precis druckit klart mitt iskalla morgonkaffe. Jag ligger några timmar efter idag, med andra ord. Vi hade en tuff natt med sömnen och det gjorde ont i hela kroppen när jag gick till kontoret imorse. Jag skickade en hälsning till universum och bad om lite medvind men förmiddagen blev tuff, sömnbristen påverkar mig och jag hade glömt några viktiga saker. Men nu har jag gjort mitt bästa för att hamna i fas och snart ska jag unna mig en god, näringsrik lunch för att orka eftermiddagen.

Jag kände sån bloggpepp när jag gick in och läste kommentarerna efter helgen. Så fina! Tack för det, kändes så kul att läsa massa varma ord. Ni är ju mina chefer och jag tackar för dagens morot som gjorde mig motiverad till att skriva av mig ännu mer här inne.

Den här veckan har jag flera möten, alla är digitala nu såklart. Jag har verkligen kommit in i vardagen med videomöten och börjar hitta mitt sätt att vara i dem! Egentligen föredrar jag fysiska möten då jag har lättare att prata när jag får använda min kropp, ögonkontakt, energier osv. som inte kommer fram på samma sätt över länk… men man måste anpassa sig och jag har gjort det så gott det går. Men gud vad jag längtar efter att träffa folk. Jag tycker det är så intressant hur folk anpassar sig till pandemin, vissa som verkar trivas med den sociala pressen som försvinner och så jag som verkligen måste kämpa med att inte gå ner mig då mitt sociala behov är så otroligt stort. Jag ska faktiskt prata med en psykolog i veckan om detta. Alla människor är olika och jag förstod inte tidigare hur mitt behov av mänskliga relationer faktiskt såg ut. Jag har ju min familj som jag bor med men eftersom vi befinner oss i en pågående sömntortyr behöver jag fly ifrån dem och just nu går det inte riktigt vilket sätter press på mitt mående. Alla kämpar på sina sätt i den här situationen. I natt låg jag vaken med Dante över mig och tänkte på att min mormor inte har fått en kram på snart ett år. Att inte få krama sina barn och barnbarn och barnbarnsbarn… fy vad ledsen det gör mig. När allt det här är över ska jag åka hem till henne och krama henne i en dag för att ta igen alla förlorade kramar. Jag ska låta Dante klättra så mycket på henne att hon kommer sakna pandemin ♥ Tills vidare kör vi på med facetime och verbal kärlek.

Idag: tänker lite extra på alla mormor där ute.

I alla fall. Digitala möten, hänga med minimannen, posta massa roliga samarbeten under Black Week som jag har kämpat med att få så himla fina (är så glad över mina samarbeten i år, var rädd att jag skulle behöva permittera personal men vi har klarat oss med fina, genomtänkta samarbeten och väldigt hårt jobb och jag är så jävla glad över det!!!). Jag ska göra två intervjuer, jobba med Baby Journey, fota material och skriva av mig. Försöka sova lite och drömma stort. Dricka vin och bara vara.

Puss!

  1. Tack för detta andrum, jag får alltid en så mysig känsla när jag går in här!

    Förstår din känsla med din mormor, jag har inte kramat min farmor på nästan ett år. Det gör så ont i mig! Hon är 85 år och håller sig undan med sin sambo. I somras träffades vi på avstånd utomhus, men jag ville bara springa fram och krama henne! Hon berättade i helgen att de beslutat sig för att fira jul själva, på grund av Corona, det blir min första jul utan henne, den första på 29 år… Jag är livrädd för att detta är hennes sista jul!
    Förlåt att jag öser ur mig, men det är just detta vi kämpar med allesammans!
    Ha en fin dag! ❤️

  2. Du har verkligen en bra inställning, det måste hjälpa! Men gud vad kämpigt det låter med så långvariga sömnproblem!

    Hur gick det med sömnterapeuten (sorry kanske hetter något annat) som ni skulle konsultera?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi