Mode, mascaror och hälsotrender

Sitter du bekvämt i soffan, redo att lära dig något eller få en dos inspiration? Bra! Då ska jag bjuda dig på några av mina favoritartiklar här inne just nu ♥

Såhär håller du stilen i november

Trots att vi har haft en väldigt mild november så är det något med de kallare månaderna som ändå gör att det blir lite svårare att klä sig. I artikeln finns sjukt bra tips på snygga stylingar som får dig att hålla stilen hela november. Kika in och kopiera rakt av så har du några komplimang-säkrade outfits på lager!

Hälsotrenderna som är här för att stanna

Varje år kommer ett helt gäng nya spännande hälsotrender, i denna artikeln går vi igenom vilka som entrade våra liv 2020 och vilka som faktiskt inte bara kommer vara en trend – utan som får stanna. Om du är som mig och älskar hälsa och välmående så måste du läsa denna artikeln!

Redaktionen testar: November

Vi har en ny artikel-serie på Forni: redaktionen testar, och den är grym! Redaktörerna testar helt enkelt olika saker och betygsätter sedan i en artikel. Först ut var den omåttligt populära bowlen på A la lo, infraröd bastu och en ansiktsmask från Paulas Choice. Klicka in på artikel för att se våra recensioner.

Jakten på den bästa mascaran 2020

Långa, separerade fransar kan ju vara något utav det snyggaste som finns. Därför tog Fornis redaktör Amanda saken i egna händer och testade ett helt gäng med mascaror. Hon korade den bästa mascaran och gav oss några goda frans-råd på vägen. Klicka in på artikeln för att se vilken som vann!

En fullt tillåten otrohet

Vår krönikör är tillbaka med en ny krönika! Denna gången handlar det om att förälska sig i en ny vän och känna pirret av en ny vänskap. Ni vet när det säger klick med en ny tjejkompis?

  1. Mitt bästa tips för att undvika mascarakladd är att ta en tunn ögonskuggeprimer, både på ögonlocket och under ögat. Jag har en primer som är tunn och mer flytande än vad många primers är, och stryker den tunt längs nedre fransraden samt på ögonlocket och en bit ovanför globlinjen. Blir aldrig något kladd av mascara och primern syns inte. Den hjälper även för att hålla eyelinern på plats. Hade alltid pandaögon på eftermiddagen innan dess.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi