Fredag!

FREDAG!

Såhär känns min fredag:

Knepig, för jag sitter med en sista tråd i ett projekt som jag hoppas av hela mitt hjärta ska gå i lås. En tråd där jag har bett om en tjänst och hoppas att jag får den och inte kalla handen.

Pirrig, för jag väntar på att få signa något väldigt roligt som jag bara kunnat drömma om!

Med en gnutta huvudvärk då min mejl blir tyngre för varje kvart som går känns det som. Igår satt jag på kontoret till 18 och bara gasade ut grejer men ändå känns mejlen lika tung idag igen. Så mycket att svara på som kräver fokus men också så skön känsla när allt är klart!

Mysig för jag jobbar hemifrån, tvättar trehundra maskiner tvätt och duschade i 20 minuter innan min arbetsdag började. Så skönt att få duscha, sätta på sig nytvättade kläder och krypa ner i soffan med datorn. Helt klart lättare att beta av mejlskörden med den här känslan i kroppen!

Att det är sol, helg och fredag är inte heller fy skam. Känslan av att jag ska hämta Dante på föris, vara ute och leka länge, gå hem och bada tillsammans för att sedan äta något gott och öppna en riktigt bra flaska vin med Damon är helt fantastisk. Vi har mycket saker att fira den här veckan med Baby Journey så det ska vi göra!

Vad tycker ni förresten om mitt nya rosa påslakanset från Meli Meli som jag unnade mig i veckan? Kände att jag behövde fira det faktum att vi har fått sova lite bättre senaste tiden haha… så varför inte fira med ett riktigt fint bädd-set? Tycker rosa är så fint till rött också så det blir perfekt till julen! 

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi