Torsdagssnack

Hej torsdagssnäckor!

Nä men det har inte gått att blogga senaste dagarna för det har varit för mycket som har hänt. Inte på schemat alltså, utan bara i mitt liv generellt. Stora och små beslut som har känts pirriga, omvälvande, roliga och kärleksfulla. Förra veckans dipp är som BORTBLÅST. Jag lyssnar inåt denna vecka och känner att jag har universum på min sida.

Hur mår du idag?

Den här torsdagen har jag betat av mejlen, fotat ett samarbete, haft två telefonmöten och gjort en videointervju med SVT för deras kulturnyheter som släpps här i dagarna, säger till! Nu ska jag skriva ihop uppdateringen om Dante 16 (!!!) månader så kika in på den om ett tag igen.

Undrar om man ska äta något gott ikväll? Fira livet? Kanske sätta på mig något av alla nya plagg jag unnat mig den här veckan? Så får det bli, om min kära fästman är på humör vill säga. Hoppas. Hur ledsen blir man förresten inte när man är i osynk med feeling hemma? Typ när man själv har fredagsfeeling vin och musik och den andra har mjukisar och Idol eller man känner för att äta godis i soffan till middag och den andra vill göra 3-rätters med lägenhetens dyraste flaska rödpang. Bästa känslan de dagarna man verkligen är i synk och vill göra precis samma sak! Måste erkänna att D oftare är den som vill ha lite festligt hemma medan jag är mer myspersonen, men ett gott glas vin tackar jag sällan nej till om vi ska äta något smarrigt.

Slutbabblat, hörs snart!

  1. Å så härligt, älskar att känna sån feeling när som helst i veckan! Vi lyxar också till det ganska ofta även om det är mitt i veckan. Vi har den andra lockdown här i Frankrike så det är toppen att äta nått gott med nått gott vin till mitt i veckan 🙂 det skadar inte att min man har en vinbutik också. Ha en superhärlig kväll och tack för en mysig blogg.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi