Frågor med Forni

Yay, vad kul med mode-inlägg med veganska outfits. Kanske en idé att att fortsätta med i framtida outfit inlägg att märka ut vilka som är vegan-friendly?
Hoppas du då inte får för mycket skit för att ha båda. Tycker ändå att man måste kunna börja någonstans. Känner att det är bättre att ta små steg än inga alls.

Vilken bra idé, ska tänka på det! På FORNI brukar vi märka ut ibland vad som är exempelvis cruelty free eller veganskt inom skönhet så kanske borde göra det inom mode också. Och jag håller helt med – små steg är bättre än inga steg för att man är rädd för att klivet känns för stort.

Kram!

Hej!
Varifrån är den fantastiska blå blusen som du har i samarbetet med GHD från? Love it!!

Tack snälla, den är från Stylein och jag ÄLSKAR den!

Hej Michaela! Kommer det en fortsättning på hur ert förlovningsfestfirande var? Hade varit så roligt att läsa om, hoppas på det varje dag jag går in här 😃

Haha – JA det kommer. Men ärligt talat har mycket känts ganska tråkigt att skriva om i den tid som råder just nu på sociala medier. Ni ser ju inte allt eftersom det raderas men min moderator har sagt att det är lite tråkig stämning i kommentarsfältet och jag märker även det hos andra influencers när jag läser runt. Det är verkligen inte kul att bjussa på sitt liv när det komma massa pekpinnar kring allt man gör. Jag satt med helgen i bilder redan i måndags men struntade i att posta den för även om jag hade en 100% corona”perfekt” helg så märkte jag att jag började censurera mig själv med risk för att skriva något fel och i den censuren försvinner kärleken till att göra det här jobbet. Så jag behöver vänta tills det känns roligt igen och då kommer fler härliga uppdateringar från vårt liv! Jag vet att det är sjukt tråkiga tider just nu med mörkret och pandemi och restriktioner men man får inte bli bitter för det. Och om det blir för bittern någonstans går jag liksom därifrån och det är väl lite det jag har gjort senaste tiden här inne. Men det brukar komma periodvis så snart är energin och lusten tillbaka igen. Puss och tack för att du läser, du fick mig peppad på att skriva sista delen om firandet faktiskt <3! Tack för det!

Grattis Michaela, så roligt att få ha fått följa dig under flera år.
Tänk när målen och drömmarna handlade om eget företag, familj och att få skriva böcker!
Nu ÄR du där! Hur coolt och fint?
Varm kram från coachen <3

Åh, tack <3

Det är verkligen häftigt hur något står på ens drömlista och sedan checkas av. Skriva bok, skaffa barn, starta olika drömprojekt. Allt det har bockats av på min lista och OJ vad stolt jag är. I did it! Man ska verkligen våga drömma. PUSS <3

Hej fina!

Har panik över att världens bästa pojkvän fyller jämnt men jag har total fantasibrist och många saker blir ju uteslutna pga Covid!! Har blivit en hel del presenter över åren men nu står det STILL. Samtidigt som jag vill att det ska bli extra bra just för det är jämnt! Vet att du har gett grymma tips tidigare och undrar om du har fler på lager? TACK!

Åh nästan extra viktigt att göra något fint nu när tiderna är som dom är.

Jag hade överraskat honom med en corona-vänlig dag med EXTRA mycket lyx. Till exempel: frukost med allt han älskar och en stor bakelse med massa ljus och ballonger och serpentiner! Sedan picknick med charkisar och champagne ute på någon plats ni tycker om till lunch. I present: något coronavänligt som den finaste pyjamasen du kan hitta eller ett kashmirset från Soft Goat! Gillar han dryck? Satsa på ett speciellt vin från året han är född och korka upp den på en gång! Om hela världen bromsas får man leva sitt bästa liv hemma i sin bubbla. PUSS och ha världens mysigaste firande!

Hej!
ÄLSKAR allt du gör och är en trogen läsare av bloggen och dina böcker. Jag tycker det vore kul om ni tog in folk från andra branscher Learn from an expert. Kanske en sjuksyrra nu i och med allt som händer? Eller en yoga lärare som kan visa ett bra hemmapass? Kanske nån som är grym på privat ekonomi. En författare som berättar om skriv processen!! Nån som jobbar som skådis? Eller en högt uppsatt kvinnlig chef i näringslivet. En kock, typ Jennie Wallden! Bara bredda det lite från influencers/media/entreprenörer för där jobbar inte alla och alla vill inte driva eget 🙂 Kram!

Hej fina du!

Så bra tips men måste faktiskt säga att jag är stolt över mixen hittills. I denna säsong har vi haft Camilla Åstrand som är anställd på ett av Sveriges största modeföretag (Daniel Wellington) och jobbar med global PR. Sedan hade vi Ida som är kaffeexpert på Lavazza (också anställd). Och tredje var Linn Herbertsson som faller inom ramen som du beskriver men alltså driver eget inom organisering. De tre som är kvar för denna säsong är: Petra Tungården som kör Adoore som ni vet. Iman Malmberg som har ett yogaföretag. Och! Jennie Wallden! Så hon kommer i december – håll utkik <3!!!

Har en fråga som kanske passar till frågor med Forni! Jag undrar hur du reagerar när följare kommer fram till dig på stan? Jag har själv sett dig några gånger men aldrig vågat komma fram och säga något, för herregud vad ska jag som vuxen människa våga säga… när det är så mycket som jag vill tacka dig för. Tack för att din blogg varit en trygg punkt för mig under över 10 års tid, för att din och Dashas podd var min bästa vän när jag var nyinflyttad och ensam i Stockholm och inte hade så många vänner, för att dina diktböcker legat stadigt på mitt nattduksbord i så otroligt många år att dom numera ingår i inredningen, för att din bok om ångest fick mig att inse att jag inte alls var ensam med mitt mående. Så, jag undrar mest, vågar man komma fram och säga något om man ser dig? Är det många som gör det? Vad säger dom? Tack än en gång för så himla mycket Michaela. Kram.

Vet du vad. Blir så jävla glad när folk kommer fram. Det händer varje vecka och det stärker mig och får mig att vilja fortsätta med detta. Det här jobbet har precis som alla andra yrken sina fördelar och nackdelar. Nackdel: massa skit kastat på en. Fördel: så jävla mycket kärlek och fina ord från de resterande 98%. Och när någon kommer fram lever jag på det länge. Så kom gärna fram <3

 1. JAG VILL OCKSÅ LÄSA MER OM FÖRLOVNINGSFESTEN (!!!)

  Exakt den typen av härliga somriga inlägg man behlver nu i dessa mörka tider. Hopp om härliga fester, sol, träffa vänner osv. Plus att det är så jävla kul att läsa om större happenings såsom bröllop, födelsedagsfester osv för att få inspo till egna firanden. Stor kram!

 2. Det tråkiga just nu är väl att det inte går att ha ”coronasäkra middagar” och fester. På presskonferensen i onsdags var de väldigt tydliga med att det inte är okej att anordna fester, glöggmingel, middagar osv. Det enda som faktiskt är okej är att handla sin mat och hämta ut mediciner. Inte gå i butiker, gym och bibliotek.

  1. Ja! Jag och min sambo har antikroppar men ställde ändå in förra helgens middag med min syster och hennes sambo. Vi pausar alla kontakter just nu. Det är exakt det man ska göra, går inte att tolka restriktionerna på något annat sätt, de är supertydliga.

   1. Precis, och det verkar ju som att antikroppar har liten effekt, eftersom människor börjar återinsjukna i Corona trots antikroppar.

  2. Jag har ju inte haft någonting sånt heller utan var hemma hela helgen med min familj, det jag menar är att även om jag lägger upp att jag t.ex. går till parken så är det några som attackerar det valet och som jag upplever det har jag rätt att vistas utomhus med min son för att han ska få stimulans, men där verkar andra känna olika. Och då är det inget roligt att dela sin helg om några ska försöka hitta något fel jag gjort, och sedan fokusera på det med massa negativa kommentarer. Kram

 3. Hej!
  Det var jag som kommenterade angående learn from an expert! Vad glad jag blir att Jennie kommer och yoga lärare, som om ni läst mina tankar haha. Ser fram emot det! Älskar konceptet ni startat. puss

 4. Hej!
  Fina idéer! Har letat årgångsviner men tycker det är så svårt att hitta – har du några bra tips?

  1. Damon brukar klicka hem dem på auktioner, vet inte vilken sajt men om du googlar får du säkert upp! <3

 5. Älskar din mysiga ton (i brist på bättre ord), så peppig och unnig. Härlig läsning på morgonkvisten liksom!

 6. Älskar sista frågan eftersom jag själv undrat haha! Gick fram till dig på Way Out West för 7 år sedan för att överrösa dig med kärlek och ta en bild ihop men skulle knapp våga idag som ”vuxen”. Fint då att höra hur du uppskattar det!

  1. Ja men gud det gör min dag när någon kommer fram och peppar men jag förstår ju att det är skillnad när man är mer vuxen för jag märker att det händer mer och mer sällan jämfört med när jag var yngre! Men kom fram och säg hej nästa gång vi ses <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi