Releasedag!

Releasedag för My Baby Book! 

Idag finns min bok i butik i hela Sverige och online – helt overkligt att vi kom hit tillslut?! Och alla som förbeställt den ska ha den på lådan IDAG! Herregud jag är så stolt så att jag spricker. Såg ni Nyhetsmorgon imorse? Ni som följt mig ett tag vet att jag älskar Nyhetsmorgon och att mitt absoluta drömjobb är att vara programledare för NyMo så när jag är där suger jag liksom in hela atmosfären så mycket jag bara kan haha. Det är ett så varmt och fint program som erbjuder högt och lågt – precis som man älskar. Pricken över i:et hade varit att bevittna en 5-miljoner vinst på trissen som skrapades innan mig men då hade jag å andra sidan gråtit bort hela min egna intervju haha.

Damon skickade en video på Dante när han får syn på mig på tv:n imorse och när jag såg det vattnades mina ögon. Han var ju så sjuk förra veckan och den här veckan är det massvis med jobb och jag kände i morse att jag längtar efter lite välmående egentid med min lilla kille. Leka i parken, gå och titta på spårvagnar, äta frukt och läsa bok tillsammans. Ser fram emot fredag när jag ska hämta honom tidigt och hitta på något mysigt!

Ikväll kör jag en live på min Instagram vid 19.30 där jag kommer prata lite mer om boken och bjuda på lite högläsning. Ni vet ju redan att det är en bok om bebisresan, men det kan vara mysigt att få dyka ner i innehållet också. Skulle ni vilja att jag bjuder på ett smakprov här i bloggen också?

Nu ska jag jobba undan lite innan jag är med i P4 Extra kl 14.20 – missa inte det. Puss!

Ni hittar boken här ♥

 1. Vill bara säga TACK! Tacktacktacktack!💜
  Jag har känt precis som du, men hittade inget stöd någonstans! Alla verkade bara ”njuta” och ”mysa” och ingen berättade verkligheten kring att ha en liten nyfödd bebis och senare liten busunge.
  Hade älskat din bok då det begavs sig, nu är dottern 9 år och det är faktiskt mycket roligare 🙂
  Blir glad i själen av att en nybliven mamma nånstans kan få lite stöd i din bok så tack igen!

 2. Hej fina du! Hörde dig på P4 precis och började gråta. Jag har en 5 månaders bebis. Graviditeten var bra och mådde relativt bra men EFTER… Dels hade hon kolik. Från 2 veckor till kanske 10 veckor. Hon sov inte så jag hade inte heller chans att ”sova när barnet sover”. Vad arg jag blev på alla som sa det. ”MEN HON SOVER INTE!!” skrek jag till svar.
  Men det är inte bara det. Känner att min kropp ballat ur. Hennes kolik är bra nu men jag kan fortfarande inte sova för jag är på high alert hela tiden. Jag är super mega högkänslig dessutom. Jag oroar mig fortfarande och kan känna mig rädd. Rädd för att något ska hända henne eller mig så att jag inte kan ta hand om henne.
  Dessutom kunde jag inte amma för jag blev så matt och yr och blev rädd att tappa henne så slutade efter 8 veckor som kändes som 8 år.
  Förlossningsdepression.
  Kunde inte ligga på sidan för då började jag frysa och bli jättekall vilket gjorde mig rädd för att dö. Vården visste inte vad det var.
  Nu är allt bättre men fortfarande kämpigt med vissa delar. Känner mig så besviken på tiden efter förlossningen. Besviken på att jag inte mått bra fysiskt eller psykiskt. För hon var så efterlängtad. <3
  Ville dela med mig bara.
  Så fint att du har skrivit en bok! Heja dig med allt! ❤️

 3. Åh hoppas så jag får boken idag, ännu har den inte dykt upp. Håller mina tummar <3. Stor kram och grattis!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi