WEEKLY PLANS – Lanseringsvecka för My Baby Book

Hej snäckor,

Det här är ingen vanlig vecka för det här är lanseringen av My Baby Book-veckan! Imorgon släpps min FEMTE (say WHAT!) bok i bokhandeln och alla ni som förhandsbeställt ett exemplar bör få det på lådan idag eller senast imorgon.

Det känns faktiskt helt fantastiskt att äntligen vara framme vid målbilden. Sitta här med boken bredvid mig, nystrukna outfits som hänger i sovrummet redo att användas till Nyhetsmorgon och SVT, se på Instagram hur första personerna får hem boken i sin hand.

När målbilder går i uppfyllelse blir man nästan euforisk tycker jag, det är en så sjukt häftig känsla och framför allt en känsla av stolthet. Jag gjorde det! Jag tog mig an ett blankt word-dokument och byggde en bok av mina egna tankar, funderingar och känslor. En bok som jag är ofattbart stolt över, som förhoppningsvis kommer att vara en bästa vän för många blivande mammor där ute. Finaste och mysigaste boken i universum!

Såhär ser lanseringsveckan ut:

Måndag: Förbereda inför lansering på olika sätt! Testa outfits, förbereda intervjuer osv. Samt vanliga måndagsjobbet… jag har jobb upp över öronen idag efter förra veckans sjukdomsvecka.
Tisdag: Nyhetsmorgon 08.45 och P4 Extra 14.00
Onsdag: SVT morgonstudion 07.50
Torsdag: P4 Sthlm 14.00
Fredag: Hämta lillkillen tidigt och ta helg!

  1. Hej Mikaela!
    Jag har fått en liten kille som snart är 4 veckor och jag fick in och läste dina gamla inlägg för 2v och 1 mån med Dante. När du skrev dem kände jag inte igen det du uttryckte, jag hade alltid bara hört om mysbubblan, men herregud vilken igenkänning nu! Det ÄR jobbigt med bebis! Min bebis skriker så fort han vaknar och sover max 2 timmar i sträck på natten. Har även ont i magen. Känns inte som jag vet var jag ska ta vägen 😱😱
    Tack för att du var så ärlig och skrev hur det var! Kände mig lite mindre ensam nu när jag läste det ❤

  2. Hej fina! Har du några tips hur man gör det bästa av Corona-situationen(ansvarsfullt) och försöker hålla uppe humöret ?

  3. Skriver du något om kejsarsnitt? Tiden efter snitt? Om hur man mår och känner sig efter ett snitt? Utgår du efter en vaginal förlossning? Vad är dina upplevelser av ett kejsarsnitt? Vad händer vid ett akut kejsarsnitt? Vad händer under ett urakut kejsarsnitt? Varför uppstår det två läger bland de som föder VF vs KS? Varför ser dom som fött VF ner på de som fött med KS, är dom som fött med KS mindre värda? Hur är känslan när man träffar sitt barn för första gången vid ett snitt? Vet du hur det känns att vid ett kejsarsnitt? Önskar hellre en bok skriven av någon som fött med akut kejsarsnitt!

    1. Jag skriver ett kortare kapitel om kejsarsnitt där min barnmorska svarar på frågor kring kejsarsnitt. Men om du önskar en bok skriven av någon som fött med akut kejsarsnitt är inte jag rätt författare för dig då jag inte har några personliga erfarenheter om ämnet. 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi