Mode, lymfsystem och hemmakontor

Medan jag tar hand om sjuk bebis får ni hugga tag i våra artiklar på FORNI!

Allt om lymfsystemet och hur du stärker det

I dessa tider när hälsa och friskhet prioriteras som aldrig förr kan det vara en god idé att läsa lite om hur kroppens lymfsystem fungerar. Det är nämligen en stor del utav kroppens immunsystem, läs artikeln för att ta reda på hur du kan boosta ditt lymfsystem hemma!

Sugen på att rama in ansiktet med de perfekta brynen? Såhär gör du

Att ha ett par snygga ögonbryn känns mer relevant än någonsin – men hur gör man!? Det får du reda på i den här artikeln. Det finns även saftig information om vilka produkter som är dom bästa, perfekt för att bättra på sitt brow game!

10 produkter som optimerar ditt hemmakontor

Det är nog ingen som har missat att restriktionerna kring Corona har blivit mer strikta, därför är det förmodligen ännu fler än förut som kommer att jobba hemma. Det man inte får glömma då är att faktiskt investera lite i sitt hemmakontor, i denna artikeln klargörs vad som kan vara bra att ha!

Vi har finkammar butikerna – här är de bästa köpen just nu

Detta är en så rolig artikel! Jag och Linda tog en eftermiddag på stan och letade upp de snyggaste plaggen som finns i butikerna just nu. Alla plagg vi älskade hamnade i den här artikeln med bilder på när vi provade dem. Gillar verkligen att man kan se när plaggen sitter på en riktigt person innan man klickar hem något!

Learn from the expert med Lavazzas kaffespecialist Ida

Visst kollar ni på våra live intervjuer i vår serie Learn from the expert? Förra veckan intervjuade vi kaffespecialisten Ida vilket gjorde sig så bra i både skrift och i live. Tryck på rubriken för att komma till artikeln och tyck här för att komma till liven!

  1. Lite random fråga kanske men kör ändå, vad skulle du kunna tänka dig att arbeta med/som om du inte gjorde det du gör nu? Vad skulle du absolut inte kunna tänka dig att arbeta som/med?

    Kram!

  2. Åh lyssnade på din intervju hos Bathina. Jag blir alltid så otroligt imponerad av hur duktig du är på att prata, uttrycka dig, vara mjuk & känslig men så stark på samma gång. En kommunikatör i världsklass! Så grym! Älskar följa din resa som författare, entreprenör, mamma, vän, ja… allt vi läsare får hänga med på. Lyllos Dante som har dig som mamma. Kram till dig!!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi