5 inspirerande saker

God morgon favoritpersoner,

Hur mår ni idag?

Jag mår bra för idag skiner solen och jag är såpass väderstyrd att det ändå gör min dag… säg 20% bättre? Jag lämnade lilleman på föris och njöt av att prata med Steffi på vägen tillbaka med solglasögon på nästippen. Nu ska jag hugga tag i min massiva inkorg och skriva klart intervjun med Linn / Organista som kommer upp på FORNI imorgon bitti! Och så får ni inte missa vår live imorgon 12.30 på @forni. Annars har jag inte så mycket mer att säga denna soliga novemberdag, så istället bjuder jag på 5 inspirerande bilder!


Foto

Jag har alltid älskat vitt fluff i inredning tillsammans med trä och sten och jag minns fortfarande en stol som såg ut prick som den här som jag trånade efter för 10 år sen när jag köpte min första lägenhet. När jag såg den här bilden blev jag påmind om stolen och nu ska jag drömma vidare om en tills den dagen jag unnar mig en sån!


Foto

Den perfekta hårfärgen och hårlängden. Jag älskar verkligen kort hår och känner mig mycket sexigare i det än i det långa!


Foto

Men snälla nån vad är det här för en perfekt höstoutfit? Rosa, den bästa färgen i världen.


Foto

Nu börjar jag sakna att resa på ett sjukt sätt. Jag sitter och pinterestar bilder på mina favoritstäder, skrollar igenom mobilen för att zooma in på mitt lyckliga ansikte när vi är på våra livs bästa resor och drömmer om att få resa igen någon gång i framtiden. Jag tror att jag saknar det för att jag också inser att vi inte kommer resa på samma sätt i framtiden och eftersom jag älskar det känns det som en tung insikt. Jag tänker på alla gånger i Paris och ångrar att jag inte var där dubbelt så länge varje gång. Om jag ska vara ärlig ångrar jag mest att jag och Jossan inte bokade den där lägenheten jag hittade åt oss året innan jag blev gravid och bara drog dit en vår som vi planerade. Någon gång i framtiden tar jag med mig familjen och flyttar till Paris en sväng för jag vill inte ha levt ett helt liv utan att ha tillbringat minst en månad i sträck i världens finaste stad.

Frågan är bara… vad gör man med ett barn i Paris? Det känns som den minst barnvänliga staden i världen haha. Kanske att jag sparar drömmen och gör den till verklighet när barnen är stora. Hyr en lägenhet med fransk balkong och upplever våren i Paris med min man? Så kanske det får bli.


Foto

Dom perfekta höstnaglarna.

 1. Tror verkligen på idén om att bo utomlands som lite äldre vuxen! Perfekt att bo i en romantisk storstad med god mat och sena kvällar tillsammans med sin partner efter att barnen blivit stora <3

 2. Underbara inspirationsbilder. Längtar också tills man kan resa som vanligt, om det någonsin blir som vanligt. Vi är just nu ”fast” på Gran Canaria då regionen i Spanien på fastlandet där vi har semesterhus är stängd. Vi hoppas dom öppnar snart så vi kan få komma dit (vi är inte ute och nöjesreser, utan min man jobbar och vi behöver bo där då). Men vi försöker njuta av vardagen här och är lyckliga att vi är samlade hela familjen, jag, min man och våra två barn <3

 3. Hej Michaela!

  Grattis på boksläppet <3 Har förhandsbeställt och ser fram emot att få läsa den. Har nyligen gjort ett positivt graviditetstest så boken och Baby Journey släpptes verkligen i perfekt tid 🙂

  Är såå glad över graviditeten och barnet är verkligen efterlängtat, men jag går och funderar på en massa gällande framtiden.
  Har en fråga som jag tänkte att du kanske kunde ta upp i frågor med Forni; hur och när berättar man för sin chef att man väntar barn? Hur har du som chef reagerat när dina anställda har kommit med bebis-nyheter? Blev fast anställd i somras efter några kortare avtal hos samma arbetsgivare och stressar lite över att jag blev gravid så kort efter. Är beräknad i juni så det är ju ännu ganska lång tid kvar, men funderar redan på när jag ska ta upp det. Har du några kloka tips?

  Tack på förhand, kram <3

 4. Jag har bott i Paris med litet barn, funkar fint! Bodde mitt i “smeten”. Enda jobbiga är att många gator är svåra att ta sig fram på med vagn. Men upplever generellt att folk i Paris är mer vänligt inställda till mammor & pappor med barn/barnvagn än i en storstad i Sverige. Alla kliver åt sidan, ler vänligt, hjälper snällt till om det behövs. Finns MASSOR med underbart vackra parker runtom i Paris att gå till med sitt barn där dem kan springa fritt och leka 🙂 Och en massa museum att springa runt i, stimulerande för både mamma och barn. Och på restaurangerna är alla barn välkomna, även sena sittningar. Många barn somnar på stolen eller i vagnen medan föräldrarna umgås och äter gott och rullar hem först närmare midnatt haha.

 5. Hej! Har hört att Paris är rätt barnvänligt då det finns så mycket parker att springa omkring i. Hade planerat att åka dit i somras med min lilla familj, men det får som sagt vänta!

 6. Undrar bara varför vissa skriver att vi inte kommer resa på samma sätt i framtiden, kanske någonsin – det är trots allt vaccin på gång och förr eller senare börjar vi såklart resa igen. Eller tänkte ni miljömässigt nu, att vi kanske kommit ifrån att flyga så mycket? Eller är det nåt jag inte förstår? Är genuint undrande kring vad jag missar. Puss

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi