Ruskiga dagar, spontanmiddag och familjesöndag

I fredags var vi i parken och lekte på eftermiddagen. När vi inte orkade springa omkring mer så gick vi lite ärenden, köpte helgblommor och sen gick vi hem för att ta helg!

På kvällen kom Linn och Daniel över spontant. Så mysigt när ens vänner gör det! Linn stannade på middag och vi hade världens trevligaste kväll. Vi ses ju varje dag på kontoret men det är alltid mysigt att få umgås utanför det också.

I lördags var vi ute i rusket. Jag är så tacksam över att vi har så många vänner som bor nära för det gör att vi enkelt kan ses bara en snabbis under veckorna. Så vi fick sällskap vilket gjorde denna sjukt gråa, regniga lördag riktigt trevlig och timmen i parken flög förbi!

När kvällen kom gjorde vi oss i ordning för att äta middag hemma hos Carl och Sofia. Jag hade på mig en ny favoritoutfit, så fint med mörkblå kjol under den här årstiden! Ska matcha den med stora, stickade tröjor i veckan.

Kjolen finns här, blusen här (adlinks)

Carl och Sofia bor i världens finaste hus, men framför allt är det väldigt trivsamt också. Så viktigt att bara kunna slå sig ner och känna sig som hemma hos ens vänner! Vi åt fantastiskt god mat, drack massa magiskt vin och pratade om livet.

Det enda tråkiga med kvällen var att den gick alldeles för fort, det blir så när man inte har setts på ett tag, att man har mycket att prata ikapp. Åkte i alla fall hem och var på världens bästa humör! Så fint att kunna dela upp och nergångar med sina vänner och prata med varandra utan några som helst filter. Jag är en människa som avskyr att behöva begränsa mig eller tänka på vad jag “får” säga eller inte och älskar när jag känner att jag bara kan prata på utan att behöva tänka på sånt.

I söndags hade mamma och pappa bjudit in till söndagslunch. Att vi får så mycket hjälp med Dante av våra föräldrar är enda sättet för oss att klara av familjelivet i kombination med våra jobb och som ni vet är jag ständigt tacksam över det. Dessutom har hans mor och far-föräldrar blivit så otroligt nära honom och när jag ser deras relation växa med tidens gång inser jag vilken otrolig gåva det är.

Lill-Nisses jacka köpte jag här och mössan här!

Det var pizzasöndag på schemat!

Mmm, löjromspizza som är det godaste som finns. Dessutom den absolut perfekta förrätten att bjuda på när man har gäster över! Enkelt och alltid en succé.

Efter några timmar åkte vi hem och dök ner i soffan. Vi åt massa godis, chips, kollade på en sån där perfekt töntig romantisk komedi som jag älskar och så somnade vi vid tio. Söndagar, gillar man dom inte mer för varje år som går? En dag som liksom växer på en.

  1. Hej Michaela!

    Kan du inte snälla försöka följa de nya råden från FOHM? Detta är så så viktigt för att hålla nere smittan och jag som tillhör riskgrupp skulle vara dig evigt tacksam om du under denna korta period kunde undvika att umgås med andra än de du bor med, undvika butiker mm.

  2. Har en fråga som kanske passar till frågor med Forni! Jag undrar hur du reagerar när följare kommer fram till dig på stan? Jag har själv sett dig några gånger men aldrig vågat komma fram och säga något, för herregud vad ska jag som vuxen människa våga säga… när det är så mycket som jag vill tacka dig för. Tack för att din blogg varit en trygg punkt för mig under över 10 års tid, för att din och Dashas podd var min bästa vän när jag var nyinflyttad och ensam i Stockholm och inte hade så många vänner, för att dina diktböcker legat stadigt på mitt nattduksbord i så otroligt många år att dom numera ingår i inredningen, för att din bok om ångest fick mig att inse att jag inte alls var ensam med mitt mående. Så, jag undrar mest, vågar man komma fram och säga något om man ser dig? Är det många som gör det? Vad säger dom? Tack än en gång för så himla mycket Michaela. Kram.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi