Inspiration: 3 veganska outfits

Blogginlägget innehåller annonslänkar

När jag satte ihop inspokollage förra gången tänkte jag inte ens på att de inte var veganska – ännu en miss i min utmaning haha! Men ni var smarta nog att påminna mig så därför har jag satt ihop SÅ jäkla fina outfits som dessutom är helt veganska – varsågoda för inspiration! Den beiga fuskpälsen från By Malina har jag och det är nog vinterns bästa köp, jag har aldrig haft på mig något gosigare i hela mitt liv.

Solglasögon / Byxor / Skor / Jacka / Väska 

Väska / Kappa / Byxor / Väst / Skor

Byxor / Kappa / Skor / Mössa / Väska

  1. Yay, vad kul med mode-inlägg med veganska outfits. Kanske en idé att att fortsätta med i framtida outfit inlägg att märka ut vilka som är vegan-friendly?
    Hoppas du då inte får för mycket skit för att ha båda. Tycker ändå att man måste kunna börja någonstans. Känner att det är bättre att ta små steg än inga alls.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi