1000 böcker och fredagsfeeling

Hej fredag!

Hur mår ni idag?

Jag mår bra, solen skiner och jag jobbar hemifrån. Under min veganska period har jag blivit besatt av en färdigblandad acaibowl på tetra som finns på Mathem (denna). Så god och tar seriöst tre minuter att få till en perfekt acaibowl hemma. Drömmen! Det är samma varumärke som de använder på typ Mahalo och liknande. Jag toppar med granola, någon frukt eller bär om jag har, jordnötssmör och kokos.

Eftersom de ändrat restriktionerna igen så har jag ägnat förmiddagen åt att boka om och boka av olika jobbgrejer. Det är så tråkigt att vi har en ny våg och att antalet coronasmittade ökar och jag hoppas att det vänder åt rätt håll snart.

Boken finns här!

Igår signerade jag alla böcker som var förhandsbeställda så att de ska vara i era händer innan den släpps i butik den 10:e november! Det var över 1000 böcker som var beställda och jag trodde inte mina ögon när jag kom dit och såg det. 1000 st! Det är ju helt galet. Så många har jag aldrig signerat och jag trodde inte att det skulle vara så många beställningar på en nischad bok vilket gör mig otroligt tacksam och rörd.

Nu blir det ju inga fysiska boksigneringar i och med nya restriktionerna tyvärr vilket är så tråkigt eftersom det är en stor del av författarskapet för mig – att få träffa de som köper boken och prata om dess innehåll. Men jag håller på och funderar ut olika sätt vi kan prata digitalt istället och tänkte ha bokträffar online, vad tror ni om det?

Hur ont tror ni att jag hade i min hand efter över 1000 böcker och nästan fyra timmars signering? Idag har jag blåmärken på fingrarna haha. Men jag fick hjälp av två supergulliga personer och så pratade vi om mat och resor så tiden gick fort och var trevlig. Jag åt årets första lussebulle (visste ni att 7-Eleven har veganska sådana?) och drack en kaffe under tiden för en extra kick så var riktigt mysigt faktiskt.

Jag hade på mig en ny blus som jag tycker är väldigt fin, här finns den (adlink).

Efter signeringen åkte jag till ARC Rooftop för att äta middag med Damon, Timmy och Sofia. Vi skulle fira lanseringen av Baby Journey, de ville ju inte fira först men till slut lyckades jag övertala dem haha! Baby Journey är vår bebis och den förtjänar ett firande – and so do we. Jag är så stolt över oss som har en livs levande app i vår famn efter allt hårt arbete.

Åt massa god mat, njöt av grym utsikt och drack magiskt vin. En tiopoängskväll.

Hoppas alla får världens bästa fredag nu. Puss!

  1. Är så nyfiken på din veganska period! Hur lång är den? Kör du veganskt hela tiden, dvs även när du går ut och äter på restaurang? Vore kul om du ville uppdatera när perioden är slut, om hur det gått, om du känner någon skillnad i kroppen etc 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi