Torsdag

God morgon torsdag och gullungar,

Hur mår ni?

Jag mår bra och har faktiskt sovit en grym natt med bara ett fåtal uppvak. Hurra! Jag har haft en rethosta i snart en månad som jag har svårt att bli av med däremot. Jag gick och kollade upp den och det är ingen infektion eller så utan mina sköra stämband som spökar (jag har fortfarande antikroppar så ingen Corona heller). Ni som följt mig ett tag minns kanske att jag opererade dem för fem år sen och har haft problem med känsliga stämband sen dess. Om jag t.ex. pratar mycket på jobbet eller går ut på stan på högljudda restauranger kan jag överanstränga stämbandet och får som små sår på dem. I kombination med det blir hostan nästan psykologisk för mig, alltså att jag tänker så mycket på att inte hosta så att jag hostar extra mycket, makes sense? Man är inte helt normal haha…

Så förutom hostan har jag absolut ingenting att klaga på. Jag har en så fin vecka och känner mig på bra humör. Igår gjorde jag en live-intervju med Lavazza som vi skulle gjort i förra veckan men blev uppskjuten på grund av sjukdom. Den var på Söder Mälarstrand och när vi var klara bestämde jag mig för att gå hem därifrån. Det var en så skön eftermiddag med lagom temperatur samt att hela promenaden hem blir längst med vattnet för mig. Och man älskar ju att promenera längst med vattnet. Jag korsade guldbron som äntligen är på plats och när jag kom in på Strandvägen bestämde jag mig för att dricka en juice inne på Diplomat och avverka lite jobb innan jag gick hemåt. Det var en så skön stund och påminde mig om att jag måste försöka ta mig tid till en halvtimmes paus varje dag där jag bara är och gör något mysigt för mig själv. Det ger mig energi till att orka resterande timmar på dygnet.

Idag ska jag signera alla förhandsbeställa exemplar på boken! Det blev MÅNGA och kommer ta en del timmar hehe. Men jag är så tacksam över det. Ni kan fortfarande förhandsbeställa boken här (klick!) om ni vill. Så kommer den precis när den släpps den 10:e november!

Efter signeringen ska jag ut och äta middag med Damon, Timmy och Sofia. Vi ska skåla för lanseringen av Baby Journey, jag fick äntligen med killarna på ett firande haha. Jag älskar att fira saker och vill fira allt medan de hellre bara jobbar på så vi är lite olika där. Men det är viktigt att stanna upp och njuta av delsegrarna längst med vägen också, för i slutändan är dom livet.

Ha en fin torsdag så hörs vi ikväll igen, puss!

 1. Hej Michaela! Du skrev för någon vecka sen att du gick på din årliga hälsokontroll. Jag vill veta mer!! Vart gör du detta? Vad kollar ni? Får du exempelvis göra magnetröntgen eller det är mest prover? Vad kostar det? Hade varit så kul att få veta mer då jag själv är intresserad av att börja med något liknande.
  Kram!<3

 2. Hej, jag värnar lite om svenska språket och arbetar som korrekturläsare och vill därför uppmärksamma att det heter längs med vattnet. Jag märker att många bloggare använder längst och tänker att ni påverkar så många så kul om det blir rätt. Ha en bra dag!

 3. Hej Michaela, jag vill bara säga tack till dig. Ett stort tack för du har fört mig i rätt riktning i livet. Jag har alltid haft något spirituellt inom mig, tron har alltid funnits där men jag har inte gått vidare med det. Inget jag reflekterat på eller så.
  Men så gick jag in på din blogg en gång för någon vecka eller två, sedan. Läste om kristaller eller meditation, mins inte exakt .. Du tipsade om Josefin Dahlberg.. Jag går in och googlar Jossan och upptäcker Ohlamoon. Alltså det ena ledde till det andra och jag blev hoocked! Jag är fast och på loppet av två veckor så har jag nu ett altare här hemma, bränner både rökelser, salvia, har handlat 8 kristaller och mediterar varje morgon och varje kväll.
  Jag är så frälst och mår så bra. Jag är helt inne i månens ritualer och ser så fram emot den 31 oktober då det är andra fullmånen i oktober.

  Jag är så tacksam för att du skrivit om det här, om kristaller, energier och meditation. Tack!

 4. Grattis Michaela, så roligt att få ha fått följa dig under flera år.
  Tänk när målen och drömmarna handlade om eget företag, familj och att få skriva böcker!
  Nu ÄR du där! Hur coolt och fint?
  Varm kram från coachen <3

 5. Hej Michaela! Kommer det en fortsättning på hur ert förlovningsfestfirande var? Hade varit så roligt att läsa om, hoppas på det varje dag jag går in här 😃

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi