Frågor med Forni

Hej fina Michaela! Jag har letat frenetiskt efter en fin blå väggfärg och provmålat orimligt många olika, vore jättetacksam om du ville dela med dig av vilken färg det är ni har i sovrummet. Den är otrolig!

Hej fina du!

Den kommer från Nordsjö och har färgkod S3020-B10G, vi tog den i extra matt.

Puss!

Var är den beiga jackan ifrån?

Den är från COS och finns här (klick!) *adlink

Till frågor med Forni:
Hur klär man sig som gravid när man vantrivs i klänning och kjol som är vida? Har panik.. Vill inte behöva lägga massa pengar på gravidkläder men börjar känna att mina byxor snart inte går att knäppa. Tacksam för hjälp!!

Jag skulle satsa på ett par svarta gravidjeans, finns massa bra alternativ hos H&M och Asos. Även Boob Design har fina byxor för gravida som liksom inte skriker graviditet om du förstår vad jag menar. Jag körde svarta gravidbyxor & tights samt ett par vita jeans när jag inte pallade klänning. Annars skulle jag våga mig på tajta klänningar, det är sjukt fint när man är gravid tycker jag. Man behöver inte ha ett tält på sig hehe… Puss!

Låter som en fin dag! kommer din bok att komma som ljudbok?

Kanske! Alltså egentligen gör den sig bäst i skrift då den inte är skriven som en klassisk roman. Men om behovet finns kommer jag att spela in den också. Puss!

Jag behöver ett råd! Det är dags för mig att göra slut med min kille jag känner det i hela kroppen men vet inte hur jag ska göra det? Jag älskar honom ju. Hur vågar man?

Det är aldrig kul att göra slut med en person man älskar, för det innebär att man måste såra hen. Så jag förstår att du måste göra det för din skull men drar dig för att se sorgen i hans ögon. Svaret är att det inte finns något perfekt sätt att göra slut på. Allt slut gör ont på ett eller annat sätt. Men man kan ju göra det så bra som möjligt, och det tror jag att man gör genom att göra det ansikte till ansikte, utan ilska eller i stundens hetta. Utan att sätta sig ner vid ett genomtänkt tillfälle och förklara som det är. Riva av plåstret snabbt och direkt, men sen försöka plåstra om lite igen genom att berätta hur mycket han betyder för dig och att han är en fantastisk person som förtjänar allt. Han kanske blir arg och inte vill höra det just då, men han kommer ändå kunna ta med sig att du gjorde slut med kärlek. Det kan du också ta med dig och det kommer kännas bättre än att det slinker ut vid ett bråk, du börjar distansera dig eller kommer på dig själv med att såra honom på något annat sätt. Gör det så att ni båda får en chans att börja leva vidare. Lycka till bästa du!

Hur orkar du hitta på så mycket saker med din sömnbrist? 

Ja du, det är inte alltid jag orkar. Ibland ångrar jag mig, får sota för det senare. Och ibland är jag glad att jag tog mig iväg, träffade vänner, slappnade av en stund. Det är tydligt för mig att jag inte bara får energi av sömn utan även av andra saker. Ligga tyst i soffan och se en serie, dricka ett glas vin och prata av mig med en vän, äta middag och diskutera livet alldeles för sent en kväll med Damon. Sömnen är viktig men den har också blivit negativ för mig, ibland blir jag så stressad av att jag ”måste” sova när jag får chansen och då tankar jag istället bättre energi på annat håll. Jag försöker känna in kroppen och hitta en balans. Men det sociala livet är väldigt viktigt för mig och där är säkert alla människor bara olika. Det viktigaste är att man gör det man själv mår bäst av.

  1. Alla är såklart olika men mitt tips för sömnbrist är verkligen att försöka göra något som ger energi om man inte kan sova dagtid. Att typ äta en bulle och dricka kaffe och klaga till sin kompis att man är trött, det gjorde att jag stod ut.

  2. Hej fina!

    Har panik över att världens bästa pojkvän fyller jämnt men jag har total fantasibrist och många saker blir ju uteslutna pga Covid!! Har blivit en hel del presenter över åren men nu står det STILL. Samtidigt som jag vill att det ska bli extra bra just för det är jämnt! Vet att du har gett grymma tips tidigare och undrar om du har fler på lager? TACK!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi