Fredagsfirare, födelsedag och höstens böcker

Det blev inte supermånga bilder från helgen, jag hade lite för roligt helt enkelt. Men vi ska kika på de som finns! I fredags skulle vi ju ut som ni vet. Egentligen för att fira att Petra är mamma, men eftersom hon blev sjuk och ställde in fick det bli ett firande av en helt vanlig fredag istället.

Jag, Dasha och Linn möttes upp i Östermalmshallen för ett glas bubbel när hallen var fylld av fredagsfirare som skulle handla hem goda grejer till helgen. Så mysigt att sitta mitt i den känslan! Efteråt gick vi till Sturebaren för att dricka mer bubbel innan vi landade på Ciccios där vi åt middag med ett gäng vänner. Det blev en otippat rolig kväll fylld av dans, skratt och härliga samtal.

I lördags vaknade jag upp hemma i lägenheten utan killarna. När hände det sist? Jag låg kvar i sängen och lät tröttheten skölja över mig innan jag gick upp, skrubbade bort utekvällen och åkte till mina föräldrar där Dantis var. Tillsammans åkte vi till min kusin Tilde som fyllde år och firade henne med god mat och tårta. När kvällen kom tog jag och lilleman en taxi hem precis lagom till att Så mycket bättre skulle börja. Såg ni? Wow, vilken start! Lisa Nilsson <3

Så blev det söndag och frukost framför Nyhetsmorgon.

Jag städade lägenheten när Dante sov sin lunchnap efter att vi varit ute och lekt med Bosse & August. Eller städade och städade, snarare plockade undan och sorterade. Ett heltidsjobb i sig. De här tre böckerna ser jag fram emot att bläddra i under hösten.

På eftermiddagen var vi hos Sam & Emma innan de tog med Dante till parken medan jag förberedde för veckan. När D kom hem åt vi tacos och tittade på Älska mig. Andra säsongen av Älska mig är bland det bästa jag sett när det kommer till svenska serier, varje avsnitt är fan 5 stjärnor! Vad tycker ni, har ni sett den?

  1. Ja men Älska mig!!! Fy vad vackert och fint och aj mitt hjärta vad det känns. Sån oerhört bra serie. Det är så otroligt fint när en serie berör så som den gör. Hoppas du får en fin vecka! Kram

  2. Älskar serien Älska mig!!! Den är helt sjukt jävla bra. Bästa jag sett, den har allt! Hoppas på en lika briljant tredje säsong. 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi