Fredagspepp!

Oj oj oj idag är det inte vilken fredag som helst. För idag ska jag och Petra checka in på Nobis och sen köra en helkväll på stan med Linn och Dasha! Alltså jag har längtat efter den här kvällen i en månad sen vi bokade den! Jag gav ju Petra en helkväll på stan i babyshower-present och nu är det äntligen dags. Ser så mycket fram emot att piffa sig i lugn och ro, ta ett glas vin på rummet, gå ner till guldbaren och beställa in en välgjord drink och bara få vara med mina vänner i lugn och ro. Livet går i 120 just nu och jag har så mycket jag vill prata med dem om. Både i mitt eget liv men också i deras. Så jag ser fram emot att få göra det, bli fulla tillsammans, äta god mat och sen sova en hel natt ostörd i en hotellsäng. Hotellfrukosten sen då! Jag orkar inte ens.

Innan helgen börjar ska jag dock fota några samarbeten och jobba innan jag checkar in på Nobis om några timmar. Jag hoppas att ni får en fantastisk fredag!

  1. Hej fina Michaela! Jag har letat frenetiskt efter en fin blå väggfärg och provmålat orimligt många olika, vore jättetacksam om du ville dela med dig av vilken färg det är ni har i sovrummet. Den är otrolig!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi