Karriär, skor och hälsa

Herregud vad mycket roligt jobb jag har just nu. Vi har producerat massa innehåll på FORNI senaste veckan som ni inte får missa! Till exempel några favoriter som kommer här. Puss!

PR-chefen Camilla Åstrand om varumärkesbyggande och karriärsutveckling 

Såg ni liven jag gjorde ihop med Camilla Åstrand? Om inte, se den och läs intervjun! Camilla blev först ut i säsongens Learn from the Expert och ribban las på en väldigt hög nivå. Vi pratar PR, om att växa i karriären som anställd och om inställning. Se liven här och läs intervjun här.

Modeveckan i Paris nu vs. då – nya modelandskapet styrs av Corona

Fornis moderedaktör Tess har skrivit en reflektion om hur modelandskapet har påverkats utav Corona. Modeveckorna ser helt annorlunda ut och vi konsumerar även mode på ett annat sätt. Spännande läsning för den modeintresserade!

6 enkla saker du som mamma bör göra för din hälsa

Att ta sig tid för egentid och hälsa som mamma är viktigt. Orken finns dock inte alltid där, därför har vi en så viktig och bra artikel upp på Forni om hur du med enkla medel kan rå om dig själv.

Här är skorna du behöver för att skapa en komplett skogarderob i höst

Är du osäker på vilka skor som ska få flytta in i din skogarderob i höst? Då kan det vara skönt att få några goda råd på vägen från en stilsäker Forni-redaktör. I denna artikeln kan du bada i inspiration!

Våra bästa poddtips baserat på din favoritgenre

En utav dagens mysigaste stunder för mig är när jag sätter i en podd i öronen och promenerar till jobbet. Nu finns en artikel ute på Forni med massa bra poddtips, läs tipsen, lyssna på poddarna och njut utav era mysiga poddstunder.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi