MOTHER & MINI, spritmuseet och söndagsfika

Min helg började med att jag, Petra och Harry åt lunch på Diplomat!

Sen följde hon med och hämtade sin gudson på föris. Han blev mycket glad av att se henne!

Vi gick till parken, mötte upp Bosse och August och sen var det lek lek lek.

Favorit.

På kvällen städade jag undan lägenheten och gjorde oss i ordning för helgmys deluxe.

När mini somnat åt vi indiskt innan han vaknade igen och det var fullt ös resten av natten.

I lördags matchade jag och Dante <3

MOTHER & MINI

Jag fick de här jackorna när jag var gravid och det kändes helt galet att min bebis någon gång skulle bli så stor att vi skulle kunna matcha i dem. Nu är han det :’)

Vi tog oss i alla fall ner på stan för lite lördagsshopping!

D skulle shoppa loss på Acne så vi agerade smakråd.

Dante sprang mest omkring och gosade med alla tröjor och jag försökte se till så att han inte ramlade och slog i sig på någon av all vass marmor som hela butiken var byggd av (inte barnvänlig men oj så fin!).

Efteråt gick vi till Spritmuseet där vi skulle äta brunch med svärisarna!

Det var 3-rätters brunch och så drack jag en äppelmust och ett glas rödvin. Mycket gott!

Efter brunchen tog vi en sväng på utställningen som sjukt nog var extremt barnvänlig så Dante levde lajf haha.

När vi kom hem öppnade jag alla fönster för att få ut all dålig energi ur lägenheten och sedan tände jag salvia för att rena lägenhetens energier. Kände att vi var i ett så otroligt dåligt mönster med sömnen och behövde hitta lite nya krafter.

Salvian köpte jag från Jossans shop Ohla Moon!

På kvällen blev det salsicciapasta och rödvin.

I söndags fick Dante en present av mig. En Duplo-pizzeria! Vem vill inte ha en sån. Hittade den här! I julklapp ska han få mer Duplo för han ääälskar det.

Sen träffade vi upp Timmy och Sofia i det härliga, men kalla vädret. Vi promenerade och köpte med oss fika från Butiken innan vi gick hem till oss och fikade loss.

När kvällen kom somnade han på mig såhär och jag kände mig tacksam och tillfreds – trots sömnbristen! Tack livet!

  1. Jag älskar att du är så andling/spirituell av dig, vet inte vad du själv vill kalla det. Men jag har själv velat komma in mer i den världen sedan några år tillbaka men inte hittat tiden att läsa på mer, utforska men nu har jag funnit en törst i att lära mig mer om meditation, yoga, andligheten, chakras, harmoni. Jag läser böcker, lär mig om affirmationer och allt. Så jag kan bara säga att jag är så glad att jag hittat tillbaka till din blogg, jag har alltid tittat in men sporadiskt då mode inte riktigt varit mitt största intresse men nu känner jag att jag har mer gemensamt här än hos vissa andra bloggar. Du vet, så som livet är, ibland umgås man mer med ena vännen än den andra och andra perioder byter man.. Jag är tacksam för din sida Forni.se Jag har funnit mycket bra info. Tusen tack!🌺

  2. Ett litet tips ang. att rena rummet/energierna med salvia: Salvia är som du vet en renande ört, den tar bort alla energier – både bra och dåliga, den liksom nollställer rummet. Så efteråt när rummet är helt fritt och ”rent” är det fritt fram för alla olika typer av energier att komma in och ”claim its space”. Så tipset är att alltid tända/bränna in rummet med en annan typ av rökelse efter salvian så att rummet fylls upp med bra energi och så att det inte finns någon plats för dålig energi att komma in. En vanlig rökelse pinne räcker gott!

  3. Åh älskar att ni ofta tar ett glas rött! Som en fellow italienska gör jag detsamma men finner mig ofta inte hinna dricka upp vinet så det blir.. Ej drickbart så att säga.. Hur gör ni? Lyckas ni dricka upp flaskan i god tid innan det blir surt eller har ni nån superkork jag borde få in i mitt liv?😃

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi