Kläder som man blir glad av!

Blogginlägget innehåller annonslänkar

Hur tycker ni att en blogg ska vara för att vara som mest intressant? Jag älskar när det är en lagom mix av det jag är intresserad av! I min egen blogg försöker jag ha en mix med inlägg som innehåller: vardagsbetraktelser, mitt liv i bilder, shopping & inspiration, karriär och wellness. Det är de områdena som intresserar mig mest därav de jag fokuserar på. Med det sagt har vi i veckan snackat en hel del jobb och karriär, samt helgen i bilder. Så idag går vi över till inspiration! Jag tycker det är så mysigt att sätta ihop kollage tillsammans med Linda som ni kan inspireras av. Vi botaniserar sjukt mycket hos de olika webshoparna och bokmärker alla kläder vi älskar! Nedan följer veckans favoriter.

Den sista outfiten har jag halva av, eller jag har örhängena och bootsen i leopard. Så jag tänkte inspireras av den själv genom att styla dem med rosa tröja och blåa jeans, hur fint! Om du fick unna dig själv en sak ur dessa kollage, vad hade det varit då?

Byxor / Örhängen / Blus / Skor / Tröja / Clutch

Byxor / Body / Skor / Halsband / Kavaj / Väska

Väska / Byxor / Örhängen / Tröja / Skor

  1. Den blåa tröjan i första kollaget ser ju helt ljuvlig ut, så den skrivs direkt upp på önskelistan inför kommande födelsedag! 😍

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi