Italiensk utekväll, mimosas och brunchhimlen

Nu lämnar vi Baby Journey för att tag och kikar in i min helg istället. Åh jag hade världens bästa sådan!

Såhär såg jag ut i fredags. Blusen är från Wakakuu Icons och känns som en perfekt vinterblus tack vare den höga kragen.

I present på vårt firande fick vi den här av Linn och Mattias tillsammans med ett svarskuvert där vi fick fylla i vad vi ville göra under vår helkväll tillsammans. I fredags var det äntligen dags för presenten att äga rum! Så pepp på detta.

Vi började med en champagneprovning på Magnusson Fine Wine. Så trevligt och gott!

Innan vi brände av en riktigt festlig middag på Ciccios. Pasta i mängder och riktigt bra vin till.

Efter middagen anslöt massa vänner och så blev det drinkar och dans. MYCKET perfekt kväll.

I lördags promenerade vi hem till svärisarna för att hämta Dantis och äta lunch.

Alltså persisk mat är så gott? Vilken tur jag har som fått en iransk familj!!

Det var så härligt väder i lördags så trots den lilla bakfyllan var vi ute och strosade i massa timmar. Shoppade på stan, lekte i parken och fixade lite ärenden.

På kvällen blev det Phils Burger och deras Guldburgare som jag aldrig kommer tröttna på. Dessutom älskar jag att promenera bort till Phils medan D lägger minimannen och man kikar in i alla middagar som sker på stan. Det är så mysigt tycker jag.

Efter burgare blev det lösgodis och så kollade vi på när Margaux var med i Klassfesten. Skrattade så jag grät när hon sjöng och dansade hahaha <3

I söndags vaknade vi med trötta kroppar efter att ha varit vakna hela familjen flera timmar på natten. Vi hade bokat brunch hos Camilla och Stoffe men jag kände bara att nä, jag kommer aldrig orka göra i ordning mig idag. Det tar emot för mycket. Så jag smsar henne och förklarar läget, varpå hon säger “Kom som ni är, i mjukisar om ni vill, så tar vi hand om er.”. Finns ingenting mer kärleksfullt än ett sånt sms när man är en skör familj. Sagt och gjort, jag drog på mig mjukisar och så hoppade vi in i bilen mot Gamla Enskede!

Där kom vi fram till det här :’)

Deras dotter Flora är ungefär ett år äldre än Dante men de lekte riktigt bra ihop. Han var så nyfiken på henne och för första gången någonsin kom jag på mig själv med att sitta runt matbordet med mina vänner medan barnen stod två meter bort vid soffan och lekte med några klossar.

Är det så livet blir med äldre barn? Att de leker själva medan man själv knaprar på nygräddat bröd en bit bort? Vilken dröm, jag blev så rörd över hela situationen. Dante har ju varit en fara för sitt eget liv fram tills nu så jag har behövt hålla koll på honom 24/7, men nu börjar han förstå mer och klarar sig själv vilket öppnar nya dörrar. Livets grej att se hans utveckling!

Vi drack mangosmoothies, mimosas och kaffe och till det åt vi äggröra, bacon, bannkakor och oändligt med tillbehör.

Så himla, himla mysigt. Camilla och Stoffe bor så fint också så det var väldigt inspirerande. Om jag någonsin flyttar till hus vill jag bo i ett gammalt trähus med äppelträd på tomten, precis som deras.

Vi åkte vidare till mina föräldrar som bor i närheten för att hänga där resten av dagen och när vi kom hem var det sovdags.

En helg som innehöll allt ♥

Dantes jacka kommer från Mini Rodini och är köpa på Babyshop, likaså skorna som är från Kuling på Babyshop! Mössan är från Baby Mocs som gör de finaste barnmössorna tycker jag.

  1. Jag gillar att ni alltid (eller ja iaf vad vi får se på bloggen ;)) dukar så fint med underlägg även fast ni bara ska äta burgare o pommes :p Ser ju klart lyxigare ut 🙂

  2. Det om barnet leker själv är väldigt individuellt 😅
    Vår dotter är över tre år och vill typ aldrig leka själv. Leker man inte med henne så är det ändå full fart och hög ljudnivå precis intill. Energi till tusen.
    *hjärntrött mamma*.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi