Restauranger, hudvård och rensning

Hej snäckor,

Här kommer några artiklar perfekta att dyka ner i denna söndagskväll. Puss!

Hur och varför kan Cannabis Seed Oil vara bra för din hud?

Det är väl knappast någon som har missat den extremt trendiga hudvårds-ingrediensen Cannabis Seed Oil? I denna artikeln får du veta vad ingrediensen gör för din hud och hur den fungerar. Spännande läsning!

Rensa garderoben inför hösten

Min rensnings-guide a la Michaela finns nu som artikel på Forni. Få tips och idéer utav hur jag tänker när jag rensar och lär dig att göra dig av med det du inte längre använder. Jag lovar att du kommer bli taggad på att rensa när du har läst denna artikeln!

Fyra lägenhetsvisningar och en soffa att landa i

En krönika om hur svårt det är att leta efter ett nytt hem och samtidigt vara en del utav det sociala spelet som pågår under själva visningarna. En spot-on reflektion utav vad som händer bakom dörrarna på en visning och i huvudet på en bostads-sökande.

Krönika: Männen jag begravt

Tror ni på energier? Då borde ni verkligen läsa den här artikeln! Stephanie ger oss en målande beskrivning utav hur energier och männen hon begravt spelar henne ett spratt.

Barnvagnsvänliga ställen i Stockholm

Det är otroligt svårt att få plats med barnvagnen på caféer och restauranger i Stockholm. Därför har jag löst era (och mina) problem genom att lista ett helt gäng ställen där du faktiskt får plats. Du kanske till och med hittar en ny favorit.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi