Torsdagskväll

Hej favoriter!

Jag känner mig lite gråtig efter att ha läst alla kommentarer om avundsjuka. Så fina och modiga vi är. Idag har jag haft min första vabbdag, tre veckor på föris klarade vi unna första vabben. Hade det inte varit Corona hade jag nog inte haft honom hemma för det är bara pyttelite rethosta men i dessa tider önskar jag själv att andra föräldrar tar sitt ansvar så vi försöker göra detsamma.

Jag vabbade alltså idag och D tar imorgon. Så jag fick ställa in allt jobb förutom en plåtning som inte gick att ställa in. Mamma och pappa kom och tog Dante i två timmar medan vi plåtade och när de kom hem fikade vi och tog hand om Dante tillsammans. Så tacksam över att de kommer hit och hjälper till när jag behöver avlastning. Vi är inne i en väldigt dålig period av sömn igen vilket gör att hela dygnet går utan paus, dygn efter dygn, och man blir ju lite galen av det. Så jag uppskattar verkligen helgen som var då Sam och Emma tog Dante och vi fick sova en hel natt ostört samt små stunder när våra föräldrar hjälper till.

Det är fullmåne nu så jag förbereder mig på en till dålig natt sen hoppas jag att helgen blir lite mildare. Men nu ska jag koka en stor kopp te, ta fram brownien som blev över från dagens fika och sjunka ner i soffan – 14 minuter till Wahlgrens Värld!


Kvällens middag – ärtpasta med köttfärssås!

  1. båda våra barn har sovit väldigt dåligt i samband med inskolning. Mycket nya intryck, ny miljö, nya människor, vara ifrån mamma och pappa, osv. Har vart nätter av gråt och vakentid i ett antal veckor. Men sakta med säkert har det sedan lagt sig – hoppas det blir samma för er <3

  2. min son sov dåligt fram till 14 månader sen vände det, hoppas det blir samma för er! vid inskolning blev det några veckor med dålig sömn sen sov han bättre än någonsin. Dom blir ju trötta på ett helt annat sätt efter dagis 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi