Det här är Team Forni

Jag får regelbundet nyfikna frågor om vilka vi är som jobbar på det här företaget. Vad alla gör, vilka positioner som finns och hur det egentligen ser ut bakom kulisserna? Därför tänkte jag ge er en ordentlig presentation av Team Forni! Det är vi som ser till så att FORNI och Michaela Fornis varumärke utvecklas, växer och blomstrar.

Här är vi!

Från vänster: Linda, Michaela, Louise och Helena! Alla finns inte med på bild i inlägget pga att de har mer privata konton i sociala medier 🙂

Michaela Forni, grundare
Det är lite svårt att titulera mig eftersom jag gör så mycket olika saker. Mitt främsta mål är att se till så att vi hela tiden utvecklas och har roligt längst vägen. Jag vill jobba med kanaler som är personliga + inspirerande och utgår alltid från det när jag tar beslut eller gör olika saker, oavsett om det handlar om att skriva en bok eller pitcha in ett årssamarbete med ett roligt varumärke.

Louise Lundberg, kreativ chef
Lollo har jobbat här i två år och är den som är ansvarig för det grafiska på FORNI men hjälper mig mycket i det visuella i alla mina kanaler. Hon har till exempel illustrerat och gjort den grafiska formen på hela min kommande bok (!). Hon styr det tekniska och ser till så att hela maskineriet liksom fungerar. Lollo snyggar till och rustar upp! Hon är redaktör och skriver fantastiska artiklar på magasinet. Innan hon började på FORNI var hon på Gant som grafisk designer och jag älskar att jobba med henne. Visste ni att vi signerade ett anställningsavtal 12 timmar efter vårt frukostmöte, där jag spontant bollade upp ett erbjudande om att jobba tillsammans? Är det rätt så är det lätt.

Linda Persson, projektledare
Linda är min högra hand. När min förra projektledare sa upp sig en vecka innan jag födde barn blev jag ett vrak. Att hitta en högra hand att jobba med är otroligt svårt för det handlar inte bara om kompetens utan till största del om att komma bra överens och vara ett tajt team. Jag tyckte väldigt mycket om min tidigare projektledare och efter vårt samtal där hon sa upp sig till gick jag till Joe & The Juice för att äta lunch. Jag satt i ett hörn med söndergråtna ögon och världens största mage. På vägen därifrån gick jag in i en kompis som frågade vad som hänt. När jag berättade om situationen sa han ”Jag vet en tjej som vore perfekt för dig”. När Dante var 6 veckor gammal sågs jag och Linda på Berns uteservering för en förmiddagskaffe. Jag träffade några personer till för tjänsten, men visste när vi kramades hej då utanför Berns att hon skulle få jobbet. Jag har inte ångrat det en sekund sedan dess. Tänk att allt kan kännas så hopplöst och sen kommer Linda in och får allt att kännas bra igen. Linda projektleder allt möjligt hos oss – men främst kampanjer och samarbeten. Hon är även redaktör på FORNI med mycket fokus på träning, mode och skönhet. Linda bloggar hos oss också, klicka på hennes namn så kommer ni till bloggen!

Amanda Jenninger, redaktör
Amanda hade en praktikperiod hos oss när hon pluggade förra året. Samtidigt blev hon gravid och i våras kom lilla Stella. Efter sommaren bestämde vi att hon ska börja jobba hos oss på FORNI som redaktör! Det är en deltidstjänst där hon fixar med allt ifrån nyhetsbrev till artiklar och sociala medier. Amanda är proffsig, snäll och noggrann – en jäkla fröjd att arbeta med. Amanda bloggar hos oss också, klicka på hennes namn så kommer ni till bloggen!

Therese Hellström, moderedaktör
Tess var den första som började arbeta med magasinet när jag lanserade det för några år sedan. Hon har varit vår moderedaktör sen FORNI startade och är en av Sveriges vassaste inom mode. Nu bor hon i Paris och jobbar på Custommade men skriver artiklar för FORNI vid sidan av. Att ha Tess som en del av teamet är en självklarhet för mig, hon besitter en kunskap om stil som är otrolig.

Caroline Rosencrantz, krönikör
1-2 gånger i månaden släpper Carro krönikor hos oss på FORNI som på kort tid blivit väldigt populära. Carro har jobbat med oss tidigare som fotograf och det känns så kul att ha henne med i teamet igen!

Stephanie Strauch, bloggare
Steffi bloggar hos oss när hon inte rattar livet med tre barn. Hon skriver med humor om vardagslivet, mode och skönhet. När hon hinner dyker hon även in på vår Instagram eller så skriver hon artiklar. Steffi är världens roligaste person med ständig glimt i ögat och ett måste att följa för alla, men kanske speciellt för mammor.

Lisa Höök, fotograf
Lisa fotar och filmar de flesta kampanjer vi gör. Det finns ingen som är så duktig på att skapa innehåll till sociala medier som Lisa. Våra kunder blir alltid så nöjda med det vi gör och mycket är Lisas förtjänst. Dessutom är hon snabb, galet trevlig och alltid på bra humör.

Fannie Frisk, praktikant
I höst har vi äran att få ha Fannie hos oss i vårt team! Fannie började nu i september och kommer praktisera hos oss hela hösten. Min förhoppning är att hon ska få en inblick i branschen och lära sig hur ett arbete på den här typen av företag kan se ut. Fannie är social, glad och utåtriktad – tre mycket bra egenskaper!

Helena Schauman, sälj
Jag åt lunch med Helena i slutet på augusti förra året med en miniliten Dante i famnen. Hon fyllde år och vi skålade i bubbel på Diplomat. Där och då kom vi överens om att hon skulle hjälpa mig med sälj och kampanjer. Hon jobbar med Daniel som jag delar kontor med och vi bestämde att hon kunde jobba tillsammans med mig också. Helena är den bästa säljaren jag har jobbat med, vi pratar samma typ av språk. Rak kommunikation och så effektivt som möjligt. Jag vet faktiskt inte vad jag hade gjort utan Helena under mitt första år med Dante. Nu ser jag fram emot att gasa upp en nivå tillsammans när jag är tillbaka på heltid. Helena är snäll, rak, kommunikativ och fantastiskt duktig.

Emma Grapp, ekonomi
Emma ser till så att vårt företag går runt. Utan henne hade det aldrig gått, haha. Jag älskar att driva bolag – men avskyr det administrativa. Det är så tråkigt att jag alltid sätter det sist på min to do-list, för att sen glömma bort det helt. Därför finns Emma – för hon ser till så att alla löner betalas ut, skatt betalas in och saker blir gjorda. Väldigt viktig person!

Jesper Ekerling, teknik
Louise är den hos oss som har den löpande kontakten med Jesper och hans jobb är att se till så att sajten fungerar som den ska. Han lägger in bannerannonser, fixar buggar och kodar om sajten när den ska uppdateras. Det är Jesper vi ringer i panik när sajten inte fungerar men som också hjälper oss att göra den så snygg och bra som möjligt! Han hjälper alltså till när det behövs (vilket vissa månader blir mer och andra mindre 🙂

Mamma och pappa Forni
Ingenting hade gått utan mina föräldrar. Min pappa har skött faktureringen på bolaget sen det startades och min mamma hjälper till med olika uppgifter när vi andra inte hinner med. Världens bästa föräldrar.

Hoppas ni uppskattade vår presentation över världens bästa gäng. Som grundare över det här företaget hade jag inte kunnat vara mer stolt!

    1. Vad roligt att du uppskattade det! Alla jobbar ju inte på fulltid som jag har skrivit men vi är några stycken som gör det 🙂

  1. Så kul att läsa! Och fatta att du har skapat arbetsmöjligheter för 11 personer tack vare din blogg. Det är COOLT!! ❤️

  2. Så jäkla häftigt att ni är så många! Du är inspirerande att följa. Inget är tamejfan omöjligt! Heja dig

    1. Hej! Gud va roligt o få läsa om alla som är med o bidrar till FORNI. Jag älskar att vara inne här! När jag läste inlägget blev jag lite nyfiken på hur ni tänker kring mångfald vid rekrytering? Detta är inte menat som kritik utan snarare ett försök till inbjudan för att höra era tankar kring det. Hoppas ni har en fin dag! Kram

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi