WEEKLY PLANS

Hej snäckor

Herregud min hjärna är till mos så det här blir inte ett vettigt inlägg. Vi har haft en stor inspelning idag för nya företaget (som ni får veta mer om snaaaart!). Så vi checkade in på Diplomats finaste svit tidigt i morse och sen har vi spelat in material non stop fram tills nu i eftermiddag. Nu sitter teamet och går igenom första materialet här på hotellet innan jag ska ta mig vidare till kontoret och göra klart allt annat jobb för dagen. Snacka om att kastas rakt in i 120% jobbet från samma sekund som lillis började föris… men imorgon ska jag gå tidigt och hämta honom så att vi kan leka hela eftermiddagen. Idag är hans farmor ledig från jobbet så han är med henne på äventyr!

I alla fall, det är tur att jag vilade upp mig under helgen för det är en väldigt intensiv jobbperiod just nu. Tur att det är så kul.

Ska vi kika på veckan?

Måndag: Inspelning hela dagen!
Tisdag: Träna på morgonen och sedan jobba i racerfart så att jag kan hämta lilleman tidigt och hitta på något.
Onsdag: Heldag på kontoret, jag har förberett en sån lista med ”tråkiga saker man måste göra när man har eget bolag” så den ska jag pricka av haha. På lunchen ska jag till tandläkaren och på eftermiddagen ska jag fira Pascal Engmans nya bok.
Torsdag: Jobba med nya företaget halva dagen, äta lunch med Cilla och sen gästa en podcast!
Fredag: Träna, jobba och äta fredagslunch med Marith.

Ingen tråkig utsikt från balkongen idag!

  1. “tråkiga saker man måste göra när man har eget bolag” Det kan ju vara ett eget inlägg? 🙂 Kanske blir man inspirerad av att starta eget, eller tänker man nejfy hehe. Kram!

  2. Alltså din stil!! Alltid älskat den och den inspirerar mig fortfarande mest av allt man kan få inspo från! Du ser alltid flawless ut med fingertoppskänsla för stil. Snygg så man storknar:)

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi