WEEKLY PLANS

Hej favoriter,

Hur mår ni idag?

Jag mår bra och är riktigt taggad på den här veckan. Jag älskar september! Höstens jobbprojekt kickar igång och folk är taggade på alla drömmar som går att göra till verklighet. Vädret är perfekt, alla höstkläder sitter som bäst innan de måste dränkas i lager på lager och uteserveringarna är fortfarande proppfulla.

Vi skolar in den här veckan också men det gick väldigt bra förra veckan så vi lämnar honom några timmar om dagen under den här veckan. I morse skrattade han när han kom in, pekade in mot rummet där de har samling och gick direkt och hämtade en röd kloss som han älskar. När jag sa hej då så vinkade han glatt tillbaka och gick till sin pedagog för att visa henne klossen. Förra veckan testade vi att lämna en timme ena dagen och ett par timmar andra dagen. Det gick jättebra och han var så glad när vi kom hem från föris båda de dagarna. Den här är vi med en stund som förra veckan och sedan lämnar vi några timmar om dagen. Lyxen med att driva eget är ju att vi inte “behöver” låta honom gå långa dagar på en gång utan vi känner oss fram och tar små steg. Det positiva är att han verkar trivas och redan tyr sig till båda sina pedagoger. Det har verkligen varit tuffare för mig än för honom och jag har gråtit massor när jag har lämnat honom. Det känns så stort att han ska gå och ha en egen liten vardag med sina små kompisar och jag var inte beredd på att jag skulle bli så emotionell som jag har varit (men jag borde sett det komma med tanke på HSP Extra Allt-personligheten jag besitter).

Min fina lilla, stora kille.

Såhär ser min vecka ut!

Måndag: Inskolning
Tisdag: Förmiddag på kontoret och på eftermiddagen ska jag spela in en podcast, mer om den i oktober!
Onsdag: Inskolning
Torsdag: Webinar med Cure Media på morgonen, heldag på kontoret och möten på eftermiddagen.
Fredag: Vi börjar ett bootcamp ett gäng kompisar som innebär megaformer två mornar i veckan i tre veckor. Min rygg blir långsamt bättre så jag ser fram emot att bygga lite muskler, äntligen. Sedan blir det hämta lilleman tidigt och ta helg.

Ni kanske undrar vad ett webinar är förresten? Det är ett panelsamtal som förs digitalt där jag tillsammans med Emma på Cure Media och Emma på American Express ska prata om influencer marketing. Vem som helst får signa upp sig så gör det här (klick!) om du är sugen.

Puss!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi